Regenachtige week met hier en daar wat zonneschijn

nieuws
Foto: Robert van der Veen - niekerknieuws.nl

De komende dagen brengt het weer in Groningen een mix van bewolking, regen, en af en toe zonneschijn. De winter begint dit jaar met zachte temperaturen en hier en daar een regenparade. 


In de vroege ochtend van dinsdag vallen al wat buiten. Overdag blijft het bewolkt en regenachtig. De temperaturen schommelen tussen 8 en 10 graden, vergezeld door een matige zuidwestenwind. In de avond wordt het droog en klaart het op. ’s Nachts blijft er een kans op buien, met een minimumtemperatuur van 5 graden.

Op woensdag wisselen buien en zonnestralen elkaar af. De temperatuur bereikt ongeveer 8 graden, begeleid door een matige tot krachtige wind uit het westen tot zuidwesten. ’s Avonds neemt de regen toe, en ’s nachts kunnen we buien verwachten, waarbij de temperatuur niet verder zakt dan ongeveer 7 graden.

Donderdag wordt een regenachtige dag. Verwacht temperaturen van 10 tot 11 graden, begeleid door een vrij krachtige tot harde westen- tot noordwestenwind. ’s Nachts klaart het op. Vrijdag brengt opnieuw de onvoorspelbare combinatie van buien en zon. Verwacht een temperatuur van ongeveer 8 graden, met een vrij krachtige tot harde, soms stormachtige wind uit westelijke richtingen.

Het weekend belooft wisselvallig te worden, met buien en regen op zaterdag en zondag. De temperaturen schommelen tussen 8 en 9 graden, met af en toe kans op een stormachtige wind langs de kust.