Bereik Groningers, adverteer op OOG!

Zet je organisatie in de spotlight bij de Stadjers. Met OOG TV, OOG Radio en OOGTV.nl adverteer je zeer gericht en breng je je boodschap snel richting het grote publiek.

OOG werkt samen met de collega’s van RTV Noord bij het adviseren over en het inplannen van commerciële zendtijd. Lees hoe het werkt en wat het oplevert op de website van RTV Noord commercie en marketing. Daar maak je dan ook snel een afspraak.

Maak een afspraak

Reclame OOG

Wij zorgen voor zichtbaarheid

Fred, Rianne en Sebastian adviseren je met veel plezier over de juiste inzet van OOG tv, radio en online. Achter hen staat een team van sales- en marketingprofessionals op de binnendienst. Ook zij hebben vele jaren advertentie-ervaring en helpen je met een succesvolle campagne.

Lees meer over adverteren

Contactinformatie:

RTV Noord Commercie & Marketing
Helperpark 298
9723 ZA Groningen
050 318 66 55

OOG werkt graag met partners die het belang van lokale journalistiek onderschrijven. Zo rijden wij in milieuvriendelijke elektrische auto’s van onze mobiliteitspartner Van Mossel Autolease Groningen. Zij leveren de auto’s voor onze verslaggevers, wij maken reclame op TV en op deze website. Misschien kun jij ook partner van OOG worden?