Bereik Groningen via OOG


Bij OOG ontdekken ruim 100.000 Groningers het lokale nieuws, verhalen, foto’s, video’s en meer over en voor Groningen. OOG staat voor haar journalistieke uitgangspunten, maar wil ook eigenzinnig en tegendraads kunnen zijn. OOG informeert over alles wat er in de stad gebeurt; via televisie, radio, social media en onze website. Met een reclameboodschap op (een van) onze kanalen kun jij je doelen bereiken en daarbij denken we graag met je mee. 

 Boodschap, bereik en herhaling
OOG richt zich primair op Groningers. OOG is daardoor goedkoper dan regionale en landelijke media, en effectief in de doelgroep die voor lokale organisaties interessant is. Wij kunnen ervoor zorgen dat je met een beperkt budget toch mooie resultaten kunt bereiken. Door een slim uitzendschema op te stellen op het juiste medium, gericht op jouw doelgroep, maken we een campagne waarmee jij grote stappen kunt maken. Mensen waarderen wat ‘dichtbij’ is. En adverteer je lokaal, dan is je klant altijd dichtbij. Een goed verhaal gaat als een lopend vuurtje door de stad. Wij denken dan ook graag mee met bedrijven en organisaties die iets in beweging willen zetten met opvallende reclame.

OOG denkt mee
Jouw reclamesucces is mede afhankelijk van ons advies. Wij nemen dat erg serieus. We denken na over de boodschap, de vorm, het medium en alles daaromheen. We werken samen met jou, je marketingafdeling of je reclamebureau. We leveren maatwerk en kijken naar alle mogelijkheden. Die mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een infomercial of advertorial die je ook op je eigen website in kunt zetten? Of aan een radiocampagne gecombineerd met buitenreclame? Een gesponsorde serie op OOG TV? De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met je mee.

Partnerschappen voor succes
OOG werkt graag met partners die het belang van lokale journalistiek onderschrijven. Zo rijden wij in milieuvriendelijke elektrische auto’s van onze mobiliteitspartner Shortlease Noord in Groningen. Zij leveren de auto’s voor onze verslaggevers, wij maken reclame op TV en op deze website. Misschien kun jij ook partner van OOG worden?

Betaalbaar en goed
Wij willen dat reclame voor iedere organisatie betaalbaar en goed is. We denken daarom graag mee over de aanpak van een campagne. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs via reclame@oogtv.nl of bel 050-5717100 en we gaan voor je aan de slag!