Gronings nieuws

altijd binnen handbereik!

Download de app nu!

De nieuwe OOG App!

Welkom bij de officiële OOG-app – jouw toegangspoort tot het laatste nieuws, boeiende verhalen en video’s uit de bruisende stad Groningen en omstreken. Met onze app heb je alle informatie die je nodig hebt binnen handbereik, waar je ook bent.

Ontdek het laatste nieuws: Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in Groningen met toegang tot al onze artikelen. Of het nu gaat om lokaal nieuws, sportverslagen, culturele evenementen of maatschappelijke kwesties, we hebben het allemaal voor je.

Bekijk het nieuws in actie: Mis nooit meer een moment van het nieuws dankzij onze nieuwsvideo’s. Met levendige beelden en gedetailleerde verslaggeving brengen we je de gebeurtenissen zoals ze zich ontvouwen.

Blijf live op de hoogte: Met onze app kun je live naar onze tv-zender kijken, waar we je dagelijks voorzien van actuele programma’s en evenementen uit de regio. Of geniet van de nieuwste muziek en interessante gesprekken met live radio-uitzendingen.

Kortom, met de OOGTV-app heb je alles wat je nodig hebt om verbonden te blijven met Groningen en omstreken. En heb je zelf een nieuwtje? Tip ons!