Sport berichten

sport

Drs. Vijfje bereikt play-offs voor kampioenschap, PKC in de wachtkamer

De vrouwen van Drs. Vijfje hebben vrijdagavond het benodigde punt gepakt om mee te doen aan de play-offs voor het kampioenschap van Nederland.

sport

Donar verliest in slotseconden van Spirou Basket

Donar heeft vrijdagavond in Charleroi niet kunnen winnen van Spirou Basket. De Groninger basketballers stonden lange tijd voor, maar lieten in de slotseconden de zege uit de handen glippen: 76-74. 

sport

FC Groningen deelt de punten met koploper Willem II: 1-1 in Tilburg

FC Groningen heeft vrijdagavond met 1-1 gelijk gespeeld tegen koploper Willem II. Hoewel de FC vooral in de eerste helft de bovenliggende partij was, kwamen de groen-witten in de tweede helft op achterstand. Dankzij de…

sport

LIVE (Afgelopen) | FC Groningen neemt het op tegen koploper Willem II

Goedenavond! Voor de FC-fan staat deze vrijdagavond niet in het teken van de Koningsnacht en dansen op de Vismarkt, maar van de topper tussen FC Groningen en Willem II. In Tilburg kunnen de groen-witten vanavond…

sport

Capaciteitsdruk op Corpus den Hoorn blijft groot ondanks aanleg kunstgrasveld

De capaciteitsdruk op sportpark Corpus den Hoorn blijft groot. Dat meldt de gemeente. Het hoofdveld van GRC Groningen krijgt kunstgras, maar dat is ook de laatste mogelijkheid om meer te kunnen spelen en trainen op…

sport

Versterkingen voor Be Quick 1887, tiende aanwinst Oranje Nassau

Vierde divisionist Be Quick 1887 en eersteklasser Oranje Nassau hebben zich voor volgend seizoen opnieuw versterkt.

sport

Vierde nederlaag op rij voor Helpman

Helpman verloor in de tweede klasse I van het zondagvoetbal donderdagavond voor de vierde keer op rij. Koploper Roden was in eigen huis met 3-1 te sterk.

sport

Lycurgus laat zes spelers vertrekken

Zes volleyballers hebben deze week afscheid genomen van Nova Tech Lycurgus. Het gaat om Kay van Dijk, Cole Bogner, Cole Gillis, Kyle McCauley, Luuk Hofhuis en Arjan Westra.

sport

Erwin Heerlijn van Oranje Nassau genomineerd als beste amateurtrainer Noord Nederland

Erwin Heerlijn van eersteklasser Oranje Nassau is genomineerd als beste amateurtrainer van Noord Nederland. Dat heeft de Vereniging Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON) bekend gemaakt.

sport

Doelman Erwin Oosterhof van Pelikaan S naar PKC’83

Eersteklasser PKC’83 heeft de 33-jarige doelman Erwin Oosterhof voor volgend seizoen aangetrokken. Oosterhof speelt momenteel bij Pelikaan S in de vierde divisie, dat stopt met prestatievoetbal.

sport

Donar verliest verliest thuis van Limburg United

Donar heeft maandagavond in eigen huis niet kunnen winnen van HUBO Limburg United uit Hasselt. Het werd 85-93 voor de Belgen.

sport

Nederlands ijshockeyteam met Groningse Marée Dijkema verliest opnieuw

De Groningse Marée Dijkema heeft maandag met het Nederlands ijshockeyteam ook de tweede wedstrijd op het WK (divisie 1A, het tweede niveau) in Oostenrijk verloren. Het op papier sterkere Hongarije won met 2-0. Zondag verloor…

F
U
R