Sport berichten

sport

Codrington mist estafettefinale bij WK Atletiek

Sprinter Giovanni Codrington van Groningen Atletiek heeft zich zaterdag met het Nederlandse estafetteteam niet kunnen plaatsen voor de finale van de 4 x 100 meter bij het WK Atletiek in Londen.

sport

Uriel Antuna voor twee seizoenen naar FC Groningen

FC Groningen huurt de komende twee seizoenen de Mexicaan Uriel Antuna van Manchester City.

sport

FC Groningen heeft tekort van 2,2 miljoen euro

De begroting van FC Groningen gaat komend seizoen terug van ruim 18 miljoen euro naar 16,5 miljoen. In deze begroting heeft de voetbalclub nog een tekort van 2,2 miljoen.

sport

Thijmen Kupers te geblesseerd voor de halve finale

De Groningse atleet Thijmen Kupers heeft zich zondagavond bij het WK Atletiek in Londen afgemeld voor de halve finale van de 800 meter.

sport

Open dag FC Groningen drukbezocht

De open dag van FC Groningen zit er weer op. De zon scheen de gehele zondag binnen en buiten het stadion. Dit zorgde voor een fantastische sfeer en vooral veel mensen. 

sport

Amateurvoetballers minder snel geschorst

Amateurvoetballers hebben mazzel. Komend seizoen zijn zij minder snel geschorst na het oplopen van gele kaarten. Dat staat in de nieuwe KNVB regels.

sport

Uitwedstrijd FC Groningen tegen Ajax dag later

De eerste uitwedstrijd van het seizoen van FC Groningen tegen Ajax wordt een dag verplaatst. De wedstrijd stond zaterdagavond op het programma, maar wordt nu zondag 20 augustus om 14.30 uur gespeeld.

sport

Oud spelers FC Groningen in actie op open dag

Een elftal supporters van FC Groningen speelt zondag tegen een groep ex-spelers van de club. Dat gebeurt op de open dag van FC Groningen aanstaande zondag in en rond de Euroborg.

sport

FC Groningen in slotfase langs FC Emmen

FC Groningen heeft zaterdagmiddag in stadion De Langeleegte in Veendam eerste divisionist FC Emmen in een oefenwedstrijd met 4-3 verslagen. De winnende goal viel in de slotfase.  

sport

Velden Velocitas 1897 niet op tijd klaar

Het hoofdveld van Velocitas 1897 in het Stadspark is niet op tijd klaar. Dat meldt het bestuur van de voetbalclub. De planning was begin september.

sport

Verdediger Martijn van der Laan naar Cambuur

FC Groningen heeft het contract met Martijn van der Laan ontbonden. Zijn contract liep nog tot 2018.

sport

ON en VVG starten competitie met pittige tegenstanders

Oranje Nassau en promovendus VV Groningen krijgen op de eerste competitiedag in de “Groninger” eerste klasse E op zaterdag pittige tegenstanders voor de kiezen.

F
U
R