Sport berichten

sport

Donar komt tekort tegen Fribourg Olympic

Donar heeft de eerste wedstrijd van de tweede voorronde van de FIBA Champions League verloren. In MartiniPlaza werd het dinsdagavond tegen het Zwitserse Fribourg Olympic 67-72.

sport

Groningen verdediger Zeefuik voor twee wedstrijden geschorst

Deyovaisio Zeefuik mist de komende twee wedstrijden tegen FC Twente en FC Utrecht. Zeefuik kreeg in de met 3-1 verloren wedstrijd tegen AZ direct rood en werd daarom geschorst.

sport

Hoofdtribune Be Quick 1887 wordt Evert van Linge tribune

De monumentale zittribune van hoofdklasser Be Quick 1887 wordt vernoemd naar zijn ontwerper Evert van Linge.

sport

Sergio Padt geen aanvoerder meer van FC Groningen

FC Groningen doelman Sergio Padt heeft zijn aanvoerdersband ingeleverd. Dit na het incident in een trein zondagavond. Padt had geen geldig treinkaartje en reageerde agressief tegen twee conducteurs die hem een boete wilden geven.

sport

Kon Veel Minder de Podcast: Wij zijn even het spoor bijster

Aflevering 5 alweer, we gaan als een trein! De FC loopt echter wat vertraging op onderweg naar het linkerrijtje, in een knotsgekke wedstrijd was winst op AZ even een (spoor)brug te ver.

sport

Stadspark start met verlies, remise GRC Groningen

Debutant SC Stadspark is in en tegen Nieuw Buinen gestart met een 3-2 nederlaag in de eerste klasse F op zondag.

sport

Eerste doelpunt, maar wel nederlaag voor Be Quick 1887

Be Quick 1887 heeft zondagmiddag in Gendt met 3-1 verloren van De Bataven. Be Quick staat 15e en voorlaatste in de hoofdklasse A met één punt uit vier wedstrijden.

nieuws

Lees hier de liveblog terug van FC Groningen – AZ

FC Groningen speelt vandaag om half 3 in het eigen Hitachi Capital Mobility stadion tegen AZ Alkmaar. FC Groningen kan de punten goed gebruiken tegen de nummer 3 van vorig jaar. Volg vanaf half 3…

sport

Opnieuw grote nederlaag dames GHHC

De hockeydames van GHHC hebben zondag opnieuw een grote nederlaag geleden. Titelgegadigde Den Bosch won op de Harener Holt in de gestaag neervallende regen met maar liefst 6-1.

sport

Eerste klasse: Winst ON en PKC, remise bij derby

De vier zaterdag eersteklassers uit Groningen en Haren wisten in de eerste competitiewedstrijd allen minstens een punt te pakken. PKC’83 en Oranje Nassau pakten er meteen drie.

sport

Sensationele overwinning Donar op Prishtina

Donar gaat door naar de tweede voorronde van de Champions League. De Groninger basketballers wonnen zaterdagavond in eigen huis in een ware thriller met 80-55 van Z Mobile Prishtina uit Kosovo.

sport

Remise voor Jong FC Groningen tegen Stedoco

Jong FC Groningen heeft in het Zuid-Hollandse Hoornaar met 1-1 gelijkgespeeld tegen Stedoco. FC Groningen staat na vijf wedstrijden zesde in de derde divisie op zaterdag.

F
U
R