Sport berichten

sport

Vier twijfelgevallen in selectie van FC Groningen

FC Groningen heeft voor de thuiswedstrijd woensdag tegen Vitesse vier twijfelgevallen in de selectie. Het gaat om Wessel Dammers, Daleho Irandust, Laros Duarte en Marin Sverko.

sport

GHHC met grote cijfers onderuit tegen Tilburg

De dames van GHHC hebben zondag in Haren met 4-0 verloren van Tilburg.

sport

Alle uitslagen derde en laatste ronde noordelijke districtsbeker

Derdeklasser Forward plaatste zich zondag als laatste club uit de gemeente Groningen voor de knock-outfase van de noordelijke districtsbeker. Op sportpark Zernike werd pas na de pauze het verschil gemaakt tegen vijfdeklasser Groen Geel (zon):…

sport

Be Quick 1887 laat in blessuretijd winst glippen tegen Purmersteijn

Be Quick 1887 heeft zondagmiddag in blessuretijd de winst tegen Purmersteijn verspeeld. Het werd 1-1. Het was al de derde remise voor Be Quick. De Noord Hollanders speelden in alle vier de wedstrijden gelijk.

sport

Donar verliest laatste oefenwedstrijd

Donar heeft de laatste wedstrijd in de oefencampagne verloren. De Groninger basketballers wisten zondagmiddag in Zwolle in de slotseconden niet te winnen van Landstede Hammers: 79-77.

sport

FC Groningen O-21 in spectaculaire slotfase langs Feyenoord

FC Groningen O-21 en Feyenoord O-21 bewaarden zaterdagmiddag op sportpark Corpus den Hoorn het spektakel tot in de slotfase. Groningen trok aan het langste eind: 2-1.

sport

Uitslagen laatste ronde noordelijke districtsbeker

Zoals verwacht plaatsten zaterdag vrijwel alle eersteklassers zich voor de knock-outfase van de noordelijke districtsbeker. VV Groningen was er al na twee wedstrijden. Oranje Nassau, PKC’83 en GRC Groningen voegden zich er bij.

sport

GRC Groningen ruim langs Veenwouden en is door in districtsbeker

De missie van eersteklasser GRC Groningen zaterdagavond was simpel. Winnen van tweedeklasser Veenwouden om verder te bekeren. En dat gebeurde op sportpark Corpus den Hoorn met ruime cijfers: 6-1.

sport

FC Groningen komt zeer matige eerste helft niet te boven in Tilburg

FC Groningen heeft zaterdagavond met 1-2 verloren op bezoek bij Willem II in Tilburg. De Groningers kwamen een dramatische eerste helft in het tweede bedrijf niet meer te boven. 

sport

AFGELOPEN: Willem II – FC Groningen (2-1)

FC Groningen neemt het vanavond in het zonnige Tilburg op tegen Willem II. Na het gelijke spel in eigen huis tegen SC Heerenveen, zouden drie punten zeer welkom zijn voor het team van trainer Danny…

sport

Zaalvoetbal: Winst Drs. Vijfje, forse nederlaag PKC’83/Team Carré

De vrouwen van Drs. Vijfje zijn het seizoen in de eredivisie zaalvoetbal gestart met een overwinning.

sport

Oranjeleeuwinnen spelen in Euroborg moeizaam gelijk tegen Tsjechië

Het Nederlands vrouwenelftal heeft vrijdag in de Euroborg in het eerste kwalificatieduel voor de wereldkampioenschappen tegen Tsjechië met 1-1 gelijkgespeeld.

F
U
R