Sport berichten

sport

Handbalster Lois Abbingh treft met Oranje Frankrijk in kwartfinale Olympische Spelen

Frankrijk is voor de Nederlandse handbalvrouwen, met de Groningse Lois Abbingh, de tegenstander in de kwartfinale op de Olympische Spelen. 

sport

Groningse basketballer Jordy Kuiper keert terug naar Spanje

Basketballer Jordy Kuiper heeft een nieuwe stap gemaakt in zijn carrière. De 26 jarige Groninger gaat in Spanje spelen voor Real Valladolid.

sport

Eervol verlies FC Groningen tegen Borussia

FC Groningen leed zaterdagmiddag in Duitsland een 2-1 nederlaag tegen Borussia Mönchengladbach. De Borussen eindigden vorig seizoen in de Bundesliga als achtste.

sport

Handbalster Lois Abbingh verliest met Oranje spannend pouleduel van Noorwegen op Olympische Spelen

Handbalster Lois Abbingh uit Groningen heeft zaterdag met het Nederlands team de poulewedstrijd op de Olympische Spelen tegen Noorwegen verloren. In een spannend duel werd het 29-27 voor de Noren. 

sport

Discuswerpster Jorinde van Klinken niet naar finale Olympische Spelen

Discuswerpster Jorinde van Klinken van Groningen Atletiek heeft zich zaterdag niet kunnen plaatsen voor de finale van de Olympische Spelen in Tokio. Ze doorstond de kwalificatie niet.

sport

Sandra van Bergen: “Nederlandse handbaldames zijn medaillekandidaat op Olympische Spelen”

Handbalcoach Sandra van Bergen uit Groningen vindt het Nederlands handbalteam een medaillekandidaat op de Olympische Spelen. Oranje, met de Groningse handbalster Lois Abbingh in het team, staat op dit moment in de kwartfinale. 

sport

Joop Tervoort: “Jorinde van Klinken heeft goede kans op finaleplek op Olympische Spelen”

Trainer Joop Tervoort denkt dat zijn oud-pupil Jorinde van Klinken van Groningen Atletiek een goede kans heeft om zich vrijdagnacht te kwalificeren voor de finale van het discuswerpen op de Olympische Spelen.

sport

Gyas-roeister Souwer blij met zevende plek op Olympische Spelen

Roeister Sophie Souwer van roeivereniging Gyas uit Groningen is blij met haar zevende plek op de Olympische Spelen. In de skiff passeerde de 34-jarige roeister in de B-finale als eerste de finish in 7:25.96. 

sport

Jamil en Jordi winnaars van FIFA Skill Games

Sportpark De Parrel in Selwerd was donderdagavond het toneel van FIFA Skill Games Tour Groningen.

sport

KNVB maakt indeling districtsbeker bekend: Diverse derby’s

De KNVB heeft de poulefase voor de noordelijke districtsbeker in het amateurvoetbal bekend gemaakt. Er staan diverse derby’s op het programma.

sport

Roeister Souwer plaatst zich in skiff niet voor A-finale op Olympische Spelen

Roeister Sophie Souwer van roeivereniging Gyas uit Groningen heeft zich donderdag in de skiff (eenpersoons-roeiboot) niet geplaatst voor de A-finale op de Olympische Spelen.

sport

Handbalster Abbingh plaatst zich met Oranje voor kwartfinale Olympische Spelen

Handbalster Lois Abbingh uit Groningen heeft zich donderdag met het Nederlands team geplaatst voor de kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio. Oranje won de derde groepswedstrijd van Angola met 37-28 en is, met nog…

F
U
R