Sport berichten

sport

Donar zet Den Helder eenvoudig opzij

Donar heeft zaterdagavond in Den Helder een ruime overwinning geboekt op Den Helder Suns. Het werd tegen de hekkensluiter van de Elite A 64-105.

sport

Peter Leeuwenburgh tekent tweejarig contract bij FC Groningen

Peter Leeuwenburgh speelt vanaf komend seizoen voor FC Groningen. De 27-jarige keeper uit Heinenoord tekende vrijdag een contract voor twee jaar.

sport

Regiocup amateurvoetbal hangt aan zijden draadje

De KNVB gaat een lobby starten. Want de regiocup voor de clubs in het amateurvoetbal hangt aan een zijden draadje. Alleen als de versoepelingen die het kabinet aankondigde eerder uitgevoerd worden is er nog wat…

sport

Van de Kamp en Gortzak verruilen Lycurgus voor buitenlands avontuur

Auke van de Kamp en Sam Gortzak vertrekken bij Lycurgus. Beide volleyballers gaan komend seizoen hun kunsten in het buitenland vertonen.

sport

Rudež per direct weg als hoofdcoach bij Donar

Ivan Rudež is per direct ontheven van zijn taak als hoofdcoach bij basketbalclub Donar. Dat maakte de club maandagochtend bekend.

sport

Heerenveen-speler moet geruild Robben-shirt weer inleveren

Heerenveen-vleugelspeler Mitchell van Bergen was er, na de door de Friezen gewonnen wedstrijd tegen FC Groningen, als de kippen bij voor het wedstrijdshirt van Arjen Robben. Maar binnen een halfuur was Van Bergen zijn pronkstuk…

sport

Rentree Arjen Robben lichtpunt in nederlaag FC Groningen tegen rivaal SC Heerenveen

FC Groningen heeft zondagmiddag in eigen huis met 0-2 verloren van rivaal SC Heerenveen. In de Derby van het Noorden was de rentree van Arjen Robben na maanden blessureleed het enige lichtpunt van Groninger kant.

sport

AFGELOPEN: FC Groningen – SC Heerenveen (0-2)

8Vandaag kan een hele mooie dag worden: niet alleen speelt FC Groningen de Derby van het Noorden tegen SC Heerenveen, Arjen Robben is onderdeel van de wedstrijdselectie en gaat naar alle waarschijnlijkheid zijn rentree maken…

sport

Donar fors onderuit tegen Leiden

Donar heeft zaterdagavond in MartiniPlaza een forse nederlaag geleden tegen ZZ Leiden. Het werd tegen de koploper van de Elite A 72-96.

sport

Padt, Itakura en Lundqvist twijfelgevallen bij FC Groningen

In de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Heerenveen kent FC Groningen drie twijfelgevallen.

sport

Lycurgus neemt Markus Held over van Orion uit Doetinchem

Amysoft Lycurgus kan de komende twee jaar gebruik maken van de diensten van Markus Held. De Groningse volleybalformatie neemt de 20-jarige spelverdeler over van Active Living Orion uit Doetinchem.

sport

KNVB maakt indeling regiocup voor jeugd bekend en wil meer versoepelingen

De KNVB heeft de indelingen voor de regiocup in het jeugdvoetbal bekend gemaakt. De regiocup is in het leven geroepen omdat de reguliere competities vanwege corona zijn stilgelegd.

F
U
R