Sport berichten

sport

Donar verliest met 6 punten in Bar

Donar heeft woensdagavond de Europe Cup-wedstrijd tegen Mornar Bar in Montenegro verloren met 73-67.

sport

Tom van de Looi scoort voor Oranje onder 19

Middenvelder Tom van de Looi van FC Groningen heeft woensdag gescoord in een duel van Oranje onder 19 jaar tegen Jong Noorwegen. Jong Oranje won met 6-1.

sport

Van Nieff en Larsen weg bij FC Groningen

Middenvelder Yoëll van Nieff en verdediger Kasper Larsen hebben van FC Groningen te horen gekregen dat hun contract niet wordt verlengd.

sport

WK wielrennen 2020 naar Groningen en Drenthe

Wielerorganisatie UCI heeft een officieel verzoek ingediend om in 2020 het WK wielrennen naar Groningen en Drenthe te brengen. De provincies zoeken uit wat de mogelijkheden zijn.

sport

Amateurs Groen Geel ontmoeten FC Groningen

Omdat zaterdag tweedeklasser Groen Geel de goede doelen actie in 2014 won spelen de amateurs donderdag op sportpark Corpus den Hoorn tegen FC Groningen.

sport

Be Quick 1887 doet laatste plek over aan Quick’20

Be Quick 1887 heeft vanmiddag thuis de laatste plaats in de derde divisie op zondag overgedaan aan Quick’20 uit Oldenzaal door met 4-2 te winnen. Be Quick steeg zelf naar de vijftiende stek.

sport

Lycurgus zet grote stap richting finale

Abiant Lycurgus heeft een grote stap gezet richting de finale om de landstitel. De Groninger volleyballers wonnen zondagmiddag in eigen huis met 3-1 van de nummer 3 in de kampioenspoule, Draisma Dynamo uit Apeldoorn.

sport

Willemijn Bos scoort na maanden van blessureleed

De hockeysters van GHHC hebben zondag het thuisduel tegen middenmoter Hurley met 2-1 verloren. GHHC blijft daarmee op de laatste plaats staan.

sport

FC Groningen verliest in laatste minuut van AZ

FC Groningen heeft zondag in Alkmaar nipt met 3-2 verloren van AZ, de nummer 3 van de eredivisie. Het winnende doelpunt viel in de blessuretijd.

sport

Duitse zege bij Nacht van Groningen

Michael Majewski uit het Duitse Bögel won zaterdagavond de halve marathon tijdens de Nacht van Groningen. Hij voltooide de 21 ijskoude kilometers door de binnenstad in 1 uur, 11 minuten en 13 seconden. De Groninger…

sport

Donar in laatste kwart langs Weert

Donar heeft zaterdagavond in Weert gewonnen van BAL. Drie kwarten lang konden de Limburgers de Groningers bijbenen, maar in het laatste kwart trok Donar de wedstrijd naar zich toe: 66-79.

sport

GIJS kampioen eerste divisie

De ijshockeyers van GIJS zijn zaterdag in Heerenveen kampioen geworden van de eerste divisie.

F
U
R