Sport berichten

sport

Larsen en Van Hintum bezorgen FC Groningen drie punten in Sittard

FC Groningen heeft zondagmiddag met 1-3 gewonnen van Fortuna Sittard.  FC Groningen oogde fris en speelde leuk voetbal in Limburg. Spits Jørgen Strand Larsen was met twee treffers de matchwinnaar.

sport

Oranje Leeuwinnen plaatsen zich in Groningen voor EK

De Oranje Leeuwinnen hebben zich vrijdagavond in Groningen eenvoudig geplaatst voor het EK vrouwen in 2022 in Engeland. Estland werd in de achtste kwalificatiewedstrijd met 7-0 verslagen.

sport

Oranje Leeuwinnen gaan hapje eten in Hoogkerk

De Oranje Leeuwinnen zijn vrijdagmiddag in Groningen gearriveerd. De voetbalsters en de begeleiding gingen een hapje eten in het Van der Valk hotel in Hoogkerk.

sport

Caruso blijft bij Donar tot einde van seizoen

De Amerikaanse guard en forward Henry Caruso blijft dit seizoen spelen bij Donar, na een proefperiode van twee maanden.

sport

Euroborg kleurt oranje voor Leeuwinnen

In het Hitachi Capital Mobility Stadion van FC Groningen worden de voorbereidingen getroffen voor de EK kwalificatie wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen tegen Estland vrijdagavond.

sport

Donar speelt vanaf januari mogelijk twee wedstrijden per week

Na de speciale ledenvergadering van afgelopen zondag heeft de Dutch Basketbal Leauge besloten om zo lang mogelijk vast te houden aan een ‘volwaardige competitie’. Dat maakte de DBL afgelopen maandag bekend.

sport

AFGELOPEN: FC Groningen – FC Utrecht (0-0)

Na de fantastische overwinning thuis op Ajax zal FC Groningen vandaag drie punten willen pakken tegen FC Utrecht. Dit helaas weer zonder publiek op de tribunes. Dat went niet. Volg het duel hier vanaf kwart…

sport

OOG Sport schrapt komende vier reguliere uitzendingen, maar zoekt alternatief

Sportprogramma OOG Sport op OOG Radio schrapt de komende vier uitzendingen in de reguliere vorm vanwege het stilleggen van vrijwel alle sportcompetities.

sport

Arjen Robben mogelijk bij wedstrijdselectie FC Groningen

Arjen Robben zit mogelijk bij de wedstrijdselectie van FC Groningen zondag voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Dat zegt trainer Danny Buijs tegen FC Groningen TV.

sport

Toch geen competitie voor Donar en Lycurgus

De basketballers van Donar en de volleyballers van Lycurgus komen voorlopig niet in actie. Een verzoek van de sportkoepel NOC*NSF om de topcompetities toch te laten spelen is afgewezen.

sport

Damil Dankerlui geselecteerd voor Surinaams voetbalelftal

Verdediger Damil Dankerlui van FC Groningen is geselecteerd voor het Surinaamse nationale voetbalelftal. Dat maakte hij vrijdag zelf bekend op zijn Instagram-pagina.

sport

De vier Groninger hockeyclubs laten zaalcompetitie links liggen

De vier Groninger hockeyclubs gaan deze wintermaanden niet in competitieverband de zaal in. Dit vanwege het coronavirus.

F
U
R