Sport berichten

sport

GHHC versterkt zich met oude bekende Eversden

De mannen van hockeyclub GHHC hebben zich versterkt met Andrew Eversden. Eversden heeft een Brits paspoort, maar is geboren in Groningen.

sport

St. Michaëlschool Nederlands kampioen dammen

Het damteam van de St. Michaëlschool is zaterdag in het Zuid-Hollandse Woubrugge Nederlands Kampioen, leerlingen tot en met groep 8, geworden.

sport

Kaartjes voor Donar – Landstede uitverkocht

De vijfde wedstrijd in de play-offs om de nationale basketbaltitel tussen Donar en Landstede is uitverkocht. Er zijn voor het duel van donderdag 4250 kaartjes verkocht.

sport

Scheidsrechter Horst bedreigd na afloop GRC-VELO

Scheidsrechter Wouter Horst uit Delfzijl, die de wedstrijd GRC tegen VELO floot, is bedreigd door de aanvoerder van VELO op de parkeerplaats bij het verlaten van het terrein.

sport

GRC verliest van VELO en is uitgeschakeld in nacompetitie

GRC is door een 0-1 nederlaag tegen VELO uit Wateringen uitgeschakeld in de nacompetitie voor twee plaatsen in de hoofdklasse.

sport

Donar: nog één zege nodig voor landstitel

De basketballers van Donar hebben zondag met hun 76-48 zege op Landstede in Zwolle een 3-1 voorsprong genomen in de play-offs voor de landstitel. Ze zijn donderdag bij winst in Martiniplaza landskampioen en dan wordt…

sport

Een komen en gaan bij Abiant Lycurgus

Er gaat veel veranderen bij volleybalclub Abiant Lycurgus. De landskampioen heeft drie nieuwe spelers aangetrokken, maar er gaan er ook zes vertrekken.

sport

FC Groningen verliest weer met 4-1 van AZ

FC Groningen heeft zaterdagavond in Alkmaar ook de tweede play-off wedstrijd voor Europees voetbal verloren van AZ. Na de 4-1 in Groningen volgde opnieuw een 4-1 nederlaag in Noord Holland. Het seizoen zit er voor…

sport

Verlies PKC’83, winst Groen Geel en The Knickerbockers

PKC’83 speelt volgend seizoen opnieuw in de eerste klasse. Ook de tweede nacompetitiewedstrijd voor promotie naar de hoofdklasse ging verloren. Volendam was in eigen huis met 6-1 te sterk.

sport

Oranje Nassau start nacompetitie met remise

Oranje Nassau heeft in de eerste wedstrijd in de nacompetitie voor handhaving in de hoofdklasse thuis met 1-1 gelijkgespeeld tegen WHC uit Wezep.

sport

Vijfde wedstrijd Donar op Hemelvaart om 16.00 uur

De vijfde wedstrijd in de finalereeks tussen de basketballers van Donar en Landstede uit Zwolle wordt donderdag, Hemelvaart, om 16.00 uur in Martiniplaza gespeeld. Zondag ontmoeten beide teams elkaar eerst nog in Zwolle.

sport

FC Groningen hoopt op wonder in Alkmaar

FC Groningen heeft het zichzelf niet makkelijk gemaakt. In de eerste wedstrijd van de play-offs voor Europees voetbal werd met 4-1 verloren van AZ. Zaterdagavond moet er minimaal met 4-0 gewonnen worden in de return.…

F
U
R