Sport berichten

sport

Drs. Vijfje moet landstitel aan TPP Rotterdam laten

Het is de vrouwen van Drs. Vijfje vrijdag niet gelukt om kampioen van Nederland te worden bij het zaalvoetbal. In Rotterdam werd in de derde finalewedstrijd met 1-0 verloren van TPP Rotterdam.

sport

Vier spelers FC Groningen bij Jong Oranje

Vier spelers van FC Groningen zijn definitief geselecteerd voor Jong Oranje dat op vrijdag 31 mei tegen Mexico speelt in Doetinchem.

sport

Adrie Poldervaart wordt assistent van Danny Buijs bij FC Groningen

Adrie Poldervaart wordt met ingang van het seizoen 2019/2020 de eerste assistent van hoofdtrainer Danny Buijs bij FC Groningen. Poldervaart tekent een overeenkomst voor een jaar. Hij volgt de vertrekkende Hennie Spijkerman op. 

sport

Donar thuis ten onder tegen Zwolle

Donar heeft donderdagavond in eigen huis verloren van Landstede Basketbal uit Zwolle. De Groningers verloren teleurstellend met 53-62.

sport

Chabot vertrekt naar Sampdoria

Jeffrey Chabot gaat volgend seizoen spelen voor Sampdoria uit de Italiaanse Serie A. FC Groningen meldt dat de club een overeenstemming met de club uit Genua heeft bereikt en Chabot een meerjarig contract heeft getekend.

sport

Transfer Ludovit Reis naar Barcelona officieel rond

FC Groningen heeft met FC Barcelona overeenstemming bereikt over de transfer van Ludovit Reis.

sport

Amerikaan Mahan naar Lycurgus

Abiant Lycurgus heeft een Amerikaanse volleyballer aangetrokken. Het gaat om de 22-jarige passer-loper Collin Mahan.

sport

‘Ajax-speler Azor Matusiwa vertrekt naar FC Groningen’

Het seizoen 2018/2019 is nog geen dag voorbij, maar FC Groningen heeft de eerste versterking voor het nieuwe seizoen al binnen: Azor Matusiwa komt over van Ajax, zo bericht De Telegraaf.

sport

Vitesse maakt een einde aan seizoen FC Groningen

FC Groningen heeft dinsdagavond geen plek weten te bemachtigen in de finale van de play-offs. De Groningers verloren met 3-1 van Vitesse, waardoor Vitesse doorstoot naar de finale. De 2-1 zege van afgelopen zaterdag was…

sport

Donar wint eerste finalewedstrijd

Donar heeft dinsdagavond in Zwolle de eerste finalewedstrijd tegen Landstede Basketbal gewonnen. Dat kostte de ploeg wel veel moeite: 69-72.

sport

AFGELOPEN: Vitesse – FC Groningen | Play-offs (3-1)

Staat FC Groningen na vanavond in de finale van de play-offs voor Europees voetbal? Dat is de vraag van vanavond, wanneer FC Groningen in Arnhem een 2-1 voorsprong moet verdedigen tegen Vitesse. Volg de wedstrijd…

sport

Be Quick 1887 verliest van De Bataven en blijft in de zorgen

Be Quick 1887 verzuimde zich zondagmiddag veilig te spelen in de hoofdklasse A tegen De Bataven. De Groningers verloren in eigen huis met 2-1.

F
U
R