Sport berichten

sport

Veel animo voor Open NK Judo Martiniplaza

De zesde editie van het Open Nederlands Kampioenschap Judo dat dit weekend gehouden werd in Martiniplaza is een groot succes geworden. Tientallen judoka’s kwamen naar het evenementencentrum om te strijden om de prijzen.

sport

Be Quick 1887 geeft riante voorsprong tegen tien man uit handen

In de derde divisie op zondag heeft Be Quick 1887 in Heemskerk in de slotfase een riante voorsprong uit handen gegeven. De Groningers stonden met 4-1 voor, maar zagen ADO’20 toch nog langszij komen: 4-4.

sport

GHHC kansloos onderuit tegen Amsterdam

De dames van GHHC hebben zondag in de hoofdklasse hockey niet voor een verrassing kunnen zorgen. GHHC ging in Amsterdam met 5-1 onderuit tegen de mede-koploper.

sport

Lycurgus met 3-0 langs Inter Rijswijk

Abiant Lycurgus blijft ongeslagen in de eredivisie volleybal. In een weinig enerverende wedstrijd wonnen de Groningers thuis met 3-0 van Inter Rijswijk.

sport

Eerste klasse: PKC’83 wint subtopper, VV Groningen laatste

PKC’83 won vanmiddag in de eerste klasse E van het zaterdagvoetbal de subtopper met 2-1 van Zeerobben. Oranje Nassau speelde thuis met 3-3 gelijk tegen Gorecht uit Haren en VVG verloor het staartduel in Leek…

sport

Jong FC Groningen ruim langs Magreb’90

Jong FC Groningen heeft zaterdagmiddag in de derde divisie in Utrecht met 3-0 gewonnen van Magreb’90.

sport

FC Groningen zet Mahi en Idrissi uit de selectie

FC Groningen heeft Oussama Idrissi en Mimoun Mahi uit de selectie gezet wegens “ontoelaatbaar gedrag”. Zij spelen niet mee in de beker tegen Roda JC, woensdag, en in de competitie tegen Sparta volgende week zondag.

sport

Tiental FC Groningen onderuit tegen laagvlieger Willem II

FC Groningen heeft vrijdagavond thuis met 1-0 verloren van Willem II. FC Groningen speelde een groot deel van de wedstrijd met tien man na een rode kaart. FC Groningen staat dertiende in de eredivisie met…

sport

FC Groningen start met dezelfde basiself tegen Willem II

FC Groningen start vrijdagavond thuis tegen Willem II waarschijnlijk met dezelfde spelers in de basis als vorig weekeinde tegen AZ.

sport

Teddy Gipson voor twee maanden naar Donar

De 37-jarige Teddy Gipson heeft een contract getekend van twee maanden bij Donar.

sport

Lycurgus heeft geen moeite met KV Luboteni

Abiant Lycurgus had woensdag een goede start in de Champions League. In Ferizaj in Kosovo wonnen de Groninger volleyballers eenvoudig van KV Luboteni: 0-3.

sport

Donar verslaat Le Portel in Leek

Donar is het nieuwe Europese avontuur in de FIBA Europe Cup begonnen met een overwinning. In Sportcentrum Leek waren de Groninger basketballers woensdagavond te sterk voor ESSM Le Portel uit Frankrijk: 77-72.

F
U
R