Sport berichten

sport

Be Quick 1887 blijft in vierde divisie na nederlaag tegen Kampong

Het is Be Quick 1887 niet gelukt om te promoveren naar de derde divisie. In Utrecht werd zondag met 4-1 verloren van Kampong. De eerste wedstrijd in Haren eindigde in 0-0. Kampong speelt daardoor de…

sport

Heren GHBS en vrouwen GCHC stranden in nacompetitie

De mannen van hockeyclub GHBS spelen ook volgend seizoen in de eerste klasse. De derde nacompetitiewedstrijd voor promotie naar de overgangsklasse tegen Forescate werd zondagmiddag in Groningen met 3-2 verloren.

sport

Alleen Helpman ronde verder, GVAV en Groninger Boys uitgeschakeld

GVAV Rapiditas heeft de eerste ronde in de nacompetitie voor promotie in het zondagvoetbal niet overleefd. Helpman nam de eerste horde wel. Groninger Boys blijft derdeklasser.

sport

Seizoen Donar voorbij ondanks winst op Limburg United

Het seizoen is voorbij voor Donar. De Groninger basketballers wonnen zaterdagavond in eigen huis weliswaar van Hubo Limburg United, maar het was niet genoeg: 97-88.

sport

GHBS dwingt derde wedstrijd af in strijd om promotie naar overgangsklasse

Op een volgepakt complex van GHBS op Corpus den Hoorn wonnen de Groninger hockeymannen met 3-1 van Forescate uit Voorschoten. De eerste wedstrijd werd met 4-2 verloren. Daarom is zondag de beslissende wedstrijd in Groningen.

sport

Gorecht door in nacompetitie, hattrick Michel Koopman

Om volgend jaar ook weer in de Eerste Klasse uit te komen moet Gorecht in de nacompetitie drie knock out wedstrijden winnen. De eerste horde werd vanmiddag genomen, Leovardia werd in Haren met 4-0 verslagen.…

sport

Nacompetitie: Groen Geel ruim langs Vitesse’31, winst VVK, Haren, Amicitia VMC

Groen Geel heeft zaterdagmiddag op sportpark Corpus den Hoorn simpel de tweede ronde gehaald voor promotie naar de tweede klasse. Vitesse’63 uit Koekange werd met 5-0 verslagen.

sport

Lastige avond voor Be Quick 1887 in nacompetitie tegen Kampong

“Er zijn weinig ploegen die het ons zo moeilijk gemaakt hebben als Kampong”, aldus Be Quick 1887 trainer Steven Wuestenenk. De eerste promotiewedstrijd donderdagavond in het Esserbergstadion voor een plek in de derde divisie eindigde…

sport

Donar ruim ten onder tegen Hubo Limburg United

Donar heeft donderdagavond een ruime nederlaag geleden in de kwartfinale van de BNXT play-offs. De Groninger basketballers waren in het Belgische Hasselt niet opgewassen tegen Hubo Limburg United: 87-67.

sport

Nacompetities voor promotie en degradatie amateurvoetbal, Be Quick start vanavond al

De nacompetities in het amateurvoetbal voor promotie of degradatie gaan de komende dagen van start. Be Quick 1887 moet vanavond (donderdag) al aan de bak voor een plek in de derde divisie.

sport

Amerikaan Cole Bogner nieuwe spelverdeler Lycurgus

Samen Lycurgus heeft met het aantrekken van Cole Bogner de positie van spelverdeler voor komend seizoen ingevuld. De club is daar blij mee, want Bogner stond bovenaan het lijstje.

sport

‘Robben mogelijk terug bij FC Groningen als skillstrainer jeugdspelers’

Arjen Robben is volgens RTV Noord in gesprek met FC Groningen over een terugkeer, dit keer als trainer in de jeugdopleiding. 

F
U
R