Sport berichten

sport

Aanleg kunstgras hoofdveld Oranje Nassau begonnen

Het hoofdveld van Oranje Nassau op sportpark Coendersborg ligt er momenteel bij als een zandvlakte. Het gras is afgegraven en gaat plaats maken voor kunstgras.

sport

FC Groningen richt stichting ‘Laat ons weer eens juichen’ op voor goed doel

FC Groningen gaat, samen met supporters, de stichting ‘Laat ons weer eens juichen’ oprichten. De stichting haalt geld op voor 1000 seizoenskaarten voor de club, die vervolgens aan supporters onder de armoedegrens worden gegeven.

sport

FC Groningen verkoopt ruim zesduizend seizoenkaarten

FC Groningen heeft inmiddels meer dan zesduizend seizoenkaarten verkocht. De teller stond vrijdag aan het begin van de middag op 6232. Ook veel sponsoren steunen de club.

nieuws

Sport en verenigingskantines ook per 1 juli weer open

De sport en verenigingskantines gaan per 1 juli waarschijnlijk ook weer open. Woensdag werd al bekend dat ook sportscholen, fitnessclubs, sauna’s en wellnessclubs, casino’s en speelhallen op die datum open gaan.

sport

Zaterdagelftal VVK mag niet promoveren

Ondanks een verzoek van het bestuur van de club kan het zaterdagelftal van VVK  dit seizoen niet promoveren naar de vierde klasse.

sport

Zaalvoetballers PKC’83 definitief naar de eerste divisie

De zaalvoetballers van PKC’83 promoveren alsnog naar de eerste divisie. Dat heeft de KNVB woensdag aan de club laten weten.

sport

Be Quick 1887 alsnog in O21 competitie met profclubs

Be Quick 1887 gaat komend seizoen met een O21 elftal deelnemen aan de nieuwe competitieopzet van de KNVB voor de jeugd. Be Quick ontmoet daar profclubs en topamateurs.

sport

Feyenoord en Heerenveen onder meer tegenstanders FC Groningen O21

Het nieuwe O21 team van FC Groningen is ingedeeld in de hoogste divisie en speelt komend seizoen onder meer tegen Heerenveen, Feyenoord en de FC Twente/Heracles academie.

sport

Spelers tekenen voor loonoffer, veel steun voor FC Groningen

De spelers van FC Groningen hebben vrijdag de handtekening gezet waarmee een loonoffer geformaliseerd is.

sport

Romano Postema verlengt tot 2024: “Mijn eigen club, mijn eigen stad”

Romano Postema verlengt zijn contract bij FC Groningen tot medio 2024. De geboren Stadjer maakte afgelopen seizoen zijn debuut bij de club.

sport

Kans op promotie Groninger clubs vanachter KNVB tekentafel is klein

De kans dat de Groninger amateurclubs een promotie krijgen vanachter de tekentafel van de KNVB is uiterst klein.

sport

500 boeken voor FC Groningen: “Zo kan ik iets terug doen”

Ferdi Delies schreef het boek ‘Van gammel hek naar stevig beton’ ongeveer een jaar geleden. Nu stelt hij 500 exemplaren beschikbaar voor FC Groningen, die de boeken kan gaan uitdelen onder trouwe supporters.

F
U
R