Sport berichten

sport

Fortuna-verdediger Wessel Dammers voor drie jaar naar FC Groningen

Verdediger Wessel Dammers komt transfervrij naar FC Groningen. Hij kwam de afgelopen drie seizoenen voor Fortuna Sittard in actie en heeft voor drie seizoenen bij de FC getekend.

sport

Gemeente erkent tekort aan sporthallen

Er zijn te weinig sporthallen in de gemeente Groningen. Dat is de conclusie van het onderzoeksbureau Drijver en Partners. De gemeente wil daarom twee extra sportfaciliteiten bouwen.

nieuws

KNVB en andere sportbonden nemen nog geen besluit over competities

De KNVB heeft dinsdag nog geen besluit genomen over de voortgang van de competities in het betaald en amateurvoetbal.

sport

Amateurclubs: Dit is het einde van de competitie

De amateurvoetbalclubs in het noorden en ook de rest van het land houden er rekening mee dat de competitie niet uitgespeeld wordt. Maandag werden er verscherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus afgekondigd.

sport

Bestuur Be Quick 1887 ‘breekt het hoofd’ over financiële nood

Met een clubhuis waaruit geen inkomsten meer binnen komen, onduidelijkheid over de kosten voor de accommodatie en een tekort van 15.000 euro op de begroting van voor de coronacrisis heeft het bestuur van Be Quick…

sport

Einde seizoen voor volleyballers Lycurgus

Het seizoen voor Lycurgus is voorbij. De volleybalbond Nevobo heeft zondag vanwege het coronavirus besloten de competitie in de eredivisie te beëindigen. Een kampioen wordt niet aangewezen.

sport

Korfballer Gerben Boonstra verlaat Nic.

Gerben Boonstra verlaat aan het einde van dit seizoen korfbalclub Nic. Dat heeft de Groningse korfbalvereniging zaterdag laten weten.

sport

KNVB: Competities in betaald en amateurvoetbal voor juli afronden

De KNVB streeft er naar om de competities in het betaald en amateurvoetbal dit seizoen toch af te ronden. Daarvoor werkt de voetbalbond aan diverse scenario’s. Alle competities liggen stil vanwege het coronavirus.

sport

Seizoen voorbij voor Donar; Dutch Basketball League definitief gestaakt

Naar aanleiding van de maatregelen voor het coronavirus heeft het bestuur van de Dutch Basketball League (DBL) besloten om de competitie 2019-2020 definitief te staken. Daardoor is ook het basketbalseizoen voor Donar voorbij.

nieuws

Oranje Leeuwinnen komen niet naar Groningen

Het duel dat Nederlands vrouwenelftal in Groningen tegen Estland zou spelen gaat niet door. Dit vanwege het coronavirus.

sport

Tuchtzaak KNVB tegen FC Groningen uitgesteld

De zaak van de tuchtcommissie van de KNVB tegen FC Groningen is uitgesteld, vanwege het coronavirus. De zaak zou donderdag dienen.

sport

Amerikaanse spelers Lycurgus gaan terug naar huis vanwege coronavirus

Mitch Perinar en Collin Mahan, de twee Amerikaanse volleyballers van SAMEN. Lycurgus, vliegen maandag terug naar de Verenigde Staten om de gevolgen van de coronacrisis thuis af te wachten.

F
U
R