Sport berichten

sport

Jorden van Foreest wint van koploper Nepomniachtchi

De 19-jarige Groninger schaker Jorden van Foreest heeft in de 10e ronde van de Masters van Tata Steel Chess gewonnen van een van de koplopers, de Rus Nepomniachtchi.

sport

Donar uitgeschakeld in Europa

Donar is uitgeschakeld in de FIBA Europe Cup. De Groninger basketballers verloren woensdagavond op Sardinië met 97-74 van Dinamo Sassari.

sport

Jorden van Foreest speelt remise tegen Anish Giri

Schaker Jorden van Foreest heeft remise gespeeld tegen zijn landgenoot Anish Giri in de 9e ronde van de Masters van het Tata Steel Chess toernooi te Wijk aan Zee.

sport

Aanwinst Mo El Hankouri scoort twee keer voor FC Groningen bij debuut

De van Feyenoord overgekomen Mo El Hankouri heeft zich dinsdagmiddag meteen laten gelden voor FC Groningen in een oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle. FC Groningen won met 2-1 en El Hankouri maakte beide doelpunten.

sport

Donar speler Rienk Mast vertrekt naar Amerika

Donar raakt aan het einde van het seizoen Rienk Mast kwijt.

sport

Mendes Moreira maakt seizoen af bij Telstar

Ahmad Mendes Moreira maakt het seizoen af bij Telstar in de Keuken Kampioendivisie. De aanvaller van FC Groningen wordt voor een half jaar verhuurd aan de club uit Velsen-Zuid

sport

Eerste marathon niet in Noordlaren, maar in Haaksbergen

De eerste marathon op natuurijs wordt niet in Noordlaren, maar maandagavond (vanavond) in Haaksbergen gehouden.

sport

Update: Noordlaren wacht in spanning af, maandag ijskeuring voor marathon

De KNSB bezoekt maandagmorgen om tien uur de ijsbaan in Noordlaren om te kijken of de eerste marathon op natuurijs mogelijk is. Naar verwachting zal de uitslag rond het middaguur worden bekendgemaakt. Nieuw Buinen heeft…

sport

Eerste overwinning voor Martini Sparks

De basketbalsters van Martini Sparks hebben zondagavond in sporthal Scharlakenhof de eerste zege in de competitie behaald. Lekdetec.nl, de nummer vier, werd met 55-47 verslagen.

sport

Forward rekent hard af met Gruno in topper

Forward heeft zondagmiddag in de derde klasse A de stadsderby en topper tegen Gruno met maar liefst 7-2 gewonnen. Het was voor Forward de zevende zege op rij.

sport

Donar stelt teleur tegen Aris en verliest

Donar heeft zondagmiddag de uitwedstrijd in Leeuwarden tegen Aris verloren. De Groninger basketballers kwamen in het laatste kwart knap terug na een achterstand, maar het was niet genoeg: 65-60.

sport

Lycurgus laat punt liggen tegen Dynamo

Abiant Lycurgus heeft zondagmiddag in Apeldoorn niet de volle winst gepakt tegen Draisma Dynamo. De Groninger volleyballers verloren 2 sets en verspeelden daarmee een wedstrijdpunt: 2-3.

F
U
R