Sport berichten

sport

Ajax een maat te groot voor FC Groningen

FC Groningen heeft zondagmiddag in Amsterdam geen resultaat kunnen boeken op bezoek bij koploper Ajax. De Amsterdammers waren de betere partij en wonnen ondanks een doelpunt van El Messaoudi door treffers van Gravenberch, Haller en…

sport

LIVEBLOG: AJAX – FC Groningen (3-1)

Een hele goedemiddag vanuit onze hoofdstad. Om 12:15 trapt de Trots van het Noorden af tegen koploper Ajax in de Johan Cruijff ArenA. Kan FC Groningen stunten en zo op de hielen blijven zitten van…

sport

Donar onderuit tegen Feyenoord

Donar heeft zaterdagavond de voorlaatste wedstrijd in de reguliere competitie verloren. In MartiniPlaza gingen de Groninger basketballers onderuit tegen Feyenoord Basketbal, met 67-85.

sport

Lycurgus begint kampioenspoule met winst

Amysoft Lycurgus is de kampioenspoule zaterdagmiddag begonnen met een thuisoverwinning op Active Living Orion. Het werd tegen de Doetinchemmers 3-2.

sport

Strand Larsen één van de afwezigen bij FC Groningen tegen Ajax

Spits en clubtopscorer Jorgen Strand Larsen ontbreekt zondag bij FC Groningen in de uitwedstrijd tegen koploper Ajax.

sport

Donar weet weer geen indruk te maken

Donar weet nog steeds geen indruk te maken in de Dutch Basketball League. Tegen nieuwkomer The Hague Royals, dat tot nu toe slechts één wedstrijd heeft gewonnen, wonnen de Groninger basketballers donderdagavond in Den Haag…

sport

Invaller Abraham bezorgt FC Groningen met eerste treffer de zege op Fortuna Sittard

FC Groningen heeft zondagmiddag in eigen huis goede zaken gedaan tegen Fortuna Sittard. Paulos Abraham was, met zijn eerste treffer in dienst van FC Groningen, de matchwinnaar: 1-0.

sport

AFGELOPEN: FC Groningen – Fortuna Sittard (1-0)

Een hele goedemiddag vanuit het Hitachi Capital Mobility stadion waar FC Groningen vanmiddag aftrapt tegen Fortuna Sittard. Kan de Trots van het Noorden met een zege verder uitlopen op FC Twente en FC Utrecht? Volg…

sport

Martini Sparks ook onderuit tegen Den Helder

Martini Sparks heeft zaterdag opnieuw verloren. In Noord Holland gingen de Groninger basketbalsters met 99-57 onderuit tegen Dozy Den Helder.

sport

Donar met moeite langs Den Helder

Donar heeft zaterdagavond in eigen huis gewonnen van Den Helder Suns, de nummer 6. Gemakkelijk ging het niet, en het bleef spannend tot het einde: 84-78.

sport

Lycurgus besluit competitie met zege

Amysoft Lycurgus heeft zaterdagmiddag de laatste wedstrijd in de reguliere competitie gewonnen. In de topsporthal van het Alfa-college wonnen de Groninger volleyballers met 3-0 van de hekkensluiter, ComputerPlan VCN uit Capelle aan den IJssel.

sport

Vrijwel gehele selectie blijft Oranje Nassau trouw

Eersteklasser Oranje Nassau heeft vrijwel de gehele huidige selectie nog een jaar aan zich weten te binden.

F
U
R