Sport berichten

sport

Snelst groeiende balsport van Europa wint ook in Groningen hard aan terrein

De snel groeiende sport padel, een combinatie tussen squash en tennis, wint ook in Groningen snel terrein. In de gemeente schieten nieuwe padel-banen daarom als paddestoelen uit de grond.

sport

Hoop op nog een jaar Arjen Robben bij FC Groningen neemt toe

De hoop dat Arjen Robben toch nog een jaar bij FC Groningen blijft is verder gevoed.

sport

Marin Sverko (23) lijkt te gaan tekenen bij FC Groningen

De 23-jarige Marin Sverko lijkt op weg te zijn naar een contract bij FC Groningen. Volgens VI zou de Kroatische jeugdinternational zeer binnenkort overkomen van 1. FC Saarbrücken., spelend in de Duitse derde divisie.

sport

FC Groningen 50 jaar: “Groningen even helemaal groen”

FC Groningen bestaat aankomende woensdag 50 jaar. Dat is uiteraard reden voor een feestje. Een groep supporters roept mensen op om zelf toffe acties op te zetten en naar hen toe te sturen.

sport

Bjarne Huus maakt selectie Lycurgus compleet

De Noor Bjarne Huus heeft maandag een contract getekend voor één seizoen bij Amysoft Lycurgus. Met de komst van de 26-jarige passer-loper heeft de Groningse volleybalformatie zijn selectie compleet voor het komende seizoen.

sport

Donar contracteert Amerikaan Donte Ingram

De Amerikaanse forward Donte Ingram speelt komend seizoen voor Donar. Dat is zaterdagmiddag bekendgemaakt.

sport

Adetunji tekent bij voor vierde seizoen bij Donar

Sheyi Adetunji speelt ook komend seizoen bij Donar. De 21-jarige point-guard tekende vrijdag bij voor een vierde seizoen in de hoofdmacht van de Groningse basketbalclub.

sport

Kjeld Zuidema tekent opnieuw voor één seizoen bij Donar

Kjeld Zuidema heeft zijn contract bij Donar met één seizoen verlengd. Het wordt voor 19-jarige forward, opgeleid in de jeugd van Donar, het tweede seizoen in de hoofdmacht van de Groningse basketbalclub.

sport

FC Groningen opent competitie tegen SC Cambuur

FC Groningen begint het eredivisieseizoen 2021 – 2022 op zondag 15 augustus met een uitduel in Leeuwarden tegen promovendus SC Cambuur. Dat blijkt uit het conceptprogramma van de KNVB.

sport

Rienk Mast (19) werkt bij ACLO verder aan NBA-droom

Zijn absolute droom is het spelen in ’s werelds grootste basketbalcompetitie, de NBA. Basketballer Rienk Mast is tijdelijk weer even terug in Groningen.

sport

Nicklas Strunck van FC Groningen definitief terug naar Denemarken

Verdediger/middenvelder Nicklas Strunck van FC Groningen gaat naar het Deense Esbjerg fB.

sport

De Graafschap aast op Adrie Poldervaart als trainer

De Graafschap heeft belangstelling voor Adrie Poldervaart, de assistent-trainer van FC Groningen. Dat melden RTV Noord en enkele Gelderse media.

F
U
R