Sport berichten

sport

FC Groningen gaat voor drie punten

FC Groningen speelt morgen op eigen bodem tegen PEC Zwolle. De ploeg van trainer Danny Buijs kent geen goede start en heeft na vijf wedstrijden slechts vier punten.

sport

Aftrap van sportieve week op Grote Markt

De nationale sportweek is vrijdagochtend in Groningen afgetrapt op de Grote Markt. Dat gebeurde met demonstraties van verschillende sporten.

sport

Amateurvoetbal gaat dit weekeinde volledig van start

De clubs uit de tweede en derde divisie en de hoofdklasse zijn al enige weken bezig. Dit weekeinde starten ook de competities van de verenigingen die actief zijn in de eerste tot en met de…

sport

Wedstrijd PKC’83 afgelast wegens overlijden voorzitter tegenstander SVI

De eerste wedstrijd dit seizoen van PKC’83 in de eerste klasse E zaterdag van het amateurvoetbal gaat niet door.

sport

Zware nederlaag Donar tegen Benfica

Donar heeft dinsdagavond een zware nederlaag geleden tegen SL Benfica in de eerste voorronde van de Champions League. De Groninger basketballers verloren in Lissabon met 95-65.

sport

Kon Veel Minder S02E06: “Als ik op mijn buik slaap, moeten mensen mij helpen met omdraaien”

FC Groningen verloor afgelopen zaterdag met 2-1 van VVV Venlo. Toch hadden de heren van Kon Veel Minder twee dingen om heel blij mee te zijn. 

sport

Tweede FC Groningen verslaat reserves PEC Zwolle

De reserves van FC Groningen wonnen maandagmiddag op Corpus den Hoorn met 3-1 van het tweede elftal van PEC Zwolle.

sport

De Groene Uilen in seizoensopener onderuit tegen EBV Baros

Het eerste vrouwenteam van De Groene Uilen heeft gisteren de eerste competitiewedstrijd in de Promotiedivisie verloren. In het eigen Willem Alexander Sportcentrum verloor de ploeg van coach Emile Priest met 45-56 van EBV Baros uit…

sport

Punt voor Be Quick 1887 tegen koploper SDO

Be Quick 1887 heeft in de derde wedstrijd in de hoofdklasse A zondag gelijkgespeeld. In Bussum werd het tegen koploper SDO 2-2.

sport

FC Groningen kan het tij niet keren in Venlo

FC Groningen heeft zaterdagavond met 2-1 verloren van VVV-Venlo. De limburgers trokken in de eigen Koel aan het langste eind door treffers van Evert Linthorst en John Yeboah.

sport

ON, VVG, PKC’83 en GRC door in districtsbeker

Van de vijf stad Groninger eerste klassers gaan er vier door naar de knock out fase van de districtsbeker. Oranje Nassau, GRC, VV Groningen en PKC’83 zijn door, alleen Stadspark redde het niet.

sport

AFGELOPEN: VVV-Venlo – FC Groningen (2-1)

FC Groningen zal zich willen revancheren voor de thuisnederlaag twee weken terug tegen Heracles. Dat zal het vanavond moeten in de Venloëse Koel, tegen VVV-Venlo. Volg dit liveblog vanaf 19:45.

F
U
R