Sport berichten

sport

FC Groningen zonder twaalf internationals

Twaalf internationals van FC Groningen ontbreken de komende week op de training. Coach Danny Buijs moet dus flink improviseren.

sport

Stadspark en GRC Groningen blijven in lage regionen

In de eerste klasse F van het zondagvoetbal pakte SC Stadspark een punt. GRC Groningen verloor.

sport

Be Quick 1887 boekt grote zege op medekoploper RKZVC

Be Quick 1887 heeft zondagmiddag thuis met 4-1 gewonnen van medekoploper RKZVC uit Zieuwent. Be Quick steeg daardoor naar de veilige twaalfde plaats in de hoofdklasse A.

sport

FC Groningen wint in eigen huis van ADO Den Haag

FC Groningen won zondagmiddag met 1-0 van ADO Den Haag. De ploeg van Danny Buijs versloeg de Hagenezen uiteindelijk door een eigen doelpunt van Lex Immers in de eerste helft.

sport

Weer hoop voor GHHC na eerste seizoenszege

De hockeysters van GHHC hebben zondagmiddag dankzij een zege op Pinoké weer aansluiting met Huizen en Bloemendaal gekregen. GHHC versloeg Pinoké op De Harener Holt met 2-1.

sport

AFGELOPEN: FC Groningen – ADO Den Haag (1-0)

FC Groningen is nu zes speelronden op rij ongeslagen en heeft zich gevoegd tussen de subtoppers van Nederland. Het volgende station op weg naar de grens van 35 punten is ADO Den Haag. Volg dit…

sport

Martini Sparks sluit competitie af met nederlaag

De basketbalsters van Martini Sparks hebben zaterdag ook hun laatste competitieduel van het seizoen verloren. Lekdetec.nl was in de eigen hal duidelijk te sterk en won met 74-46.

sport

GIJS Groningen krijgt oorwassing van Eindhoven Kemphanen

GIJS Groningen is zaterdagavond in de eerste finalewedstrijd om het kampioenschap in de eerste divisie keihard onderuit gegaan. De Groninger ijshockeyers verloren in Kardinge met 9-0 van Eindhoven Kemphanen.

sport

Donar uit beker gekegeld door Leiden

Donar is gestrand in de halve finale van de bekercompetitie. In de returnwedstrijd in Leiden wonnen de Groninger basketballers zaterdagavond weliswaar met 78-79 van ZZ Leiden, maar dat was niet genoeg na het eerdere 66-71…

sport

Lycurgus in drie sets langs Zaanstad

Abiant Lycurgus heeft zaterdagavond in de topsporthal van het Alfa-college met 3-0 gewonnen van de nummer 5 van de kampioenspoule, Zaanstad.

sport

Nedmag redt volleybalvereniging Lycurgus

Zoutwinningsbedrijf Nedmag uit Veendam wordt de nieuwe sponsor van volleybalvereniging Lycurgus. Dat is zaterdagavond bekend gemaakt.

sport

Oranje Nassau wint stadsderby bij VV Groningen

Oranje Nassau won zaterdagmiddag de stadsderby in de eerste klasse E van VV Groningen. Op sportpark het Noorden van VVG werd het 2-1.

F
U
R