Sport berichten

sport

Donar niet opgewassen tegen Belfius

Donar heeft woensdagavond in het Belgische Mons een nederlaag geleden tegen Belfius Mons-Hainaut. De wedstrijd in de FIBA Europe Cup eindigde in 84-65.

sport

Jorden van Foreest verliest van koploper en broer Lucas speelt remise

De 18-jarige Groningse schaker Jorden van Foreest heeft in de 5e ronde van Tata Steel Challengers verloren van koploper Korobov. 

sport

Oussama Idrissi per direct naar AZ

Aanvaller Oussama Idrissi van FC Groningen vertrekt per direct naar AZ. Beide clubs hebben woensdag overeenstemming bereikt over een onmiddellijke transfer.

sport

Lucas van Foreest wint spectaculaire partij van Bassem Amin

De 16-jarige Groningse schaker Lucas van Foreest wint in de 4e ronde van de Tata Steel Challengers een bloedstollende partij van Amin uit Egypte. 

sport

Jorden en Lucas van Foreest na drie rondes in middenmoot Tata Steel

In de derde ronde van het Tata Steel Challengers schaaktoernooi in Wijk aan Zee heeft Jorden van Foreest verloren van de Duitser Matthias Bluebaum. Lucas van Foreest speelde remise tegen de Pool Michal Krasenkow.

sport

Be Quick 1887 trainer Kevin Waalderbos stopt na dit seizoen

Be Quick 1887 trainer Kevin Waalderbos stopt na dit seizoen. Hij is aan zijn eerste seizoen bezig als hoofdtrainer van de Groninger derde divisionist. De reden is het verschil in ambitie tussen hem en de…

sport

Marco van den Berg hoofdcoach basketbalopleiding

De 52-jarige Groninger Marco van den Berg is aangesteld als hoofdcoach van de Orange Lions Academy. De voormalige coach van Donar is momenteel nog werkzaam bij Trier op het tweede Duitse niveau en maakt het…

sport

Lucas van Foreest wint van de jeugdwereldkampioen Tari

De 16-jarige Groningse schaker Lucas van Foreest heeft in de 2e ronde van de Tata Steel Challengers gewonnen van de jeugdwereldkampioen Aryan Tari uit Noorwegen. 

sport

Lycurgus met 3-2 langs TalentTeam

Abiant Lycurgus heeft zondagmiddag in eigen huis niet de volle winst kunnen pakken tegen TalentTeam uit Arnhem. Het werd 3-2.

sport

Be Quick 1887 zakt verder weg na nederlaag tegen Jong Vitesse

Be Quick 1887 heeft zondagmiddag in Arnhem met 3-2 verloren van Jong Vitesse, de nummer twee in de derde divisie op zondag.

sport

Nic. pakt met Ricky Wu geen punten

Het is de korfballers van Nic./John Schokker Makelaardij zaterdagavond niet gelukt om punten te pakken in de Hoofdklasse A. In de eigen arena werd met 23 – 30 verloren van Groen Geel.

sport

Donar wint ruim van Den Helder

Donar heeft zaterdagavond, drie dagen na de fenomenale zege op Keravnos, een reguliere overwinning geboekt op de Den Helder Suns. In MartiniPlaza werd het 98-62.

F
U
R