Sport berichten

sport

Donar versterkt zich met Vernon Taylor

Donar voegt Vernon Taylor toe aan de eerste selectie. De 32-jarige guard komt als versterking over van het Cypriotische Keravnos.

sport

Kaartjes voor uitwedstrijden FC Groningen worden één euro duurder

Vanaf volgend jaar wordt de verkoopprijs voor toegangskaarten voor FC Groningen bij autocombi, eigen vervoer of vrije verkoop met 1 euro verhoogd.

sport

Winst voor GRC, Stadspark verliest en Helpman blijft winnen

In de Zondag Eerste Klasse F boekte GRC een ruime zege op Roden, Stadspark verloor bij Noordster en in 2L zette Helpman zijn zegereeks voort terwijl GVAV Rapiditas zijn eerste puntverlies leed en Lewenborg en…

sport

Be Quick 1887 verspeelt punten tegen hekkensluiter VOC

Be Quick 1887 speelde zondagmiddag in Rotterdam teleurstellend gelijk tegen hekkensluiter VOC. Het werd 0-0. Het was het eerste punt voor VOC.

sport

Donar verliest topper tegen Zwolle

Donar heeft zondagmiddag de tweede nederlaag van deze week geleden. Nadat de Groninger basketballers dinsdag in Rotterdam onderuit gingen tegen Zeeuw & Zeeuw Feyenoord, waren de Landstede Hammers zondag in Zwolle te sterk: 77-70.

sport

Kiplangat solo op herhaling bij 4 Mijl

Davis Kiplangat heeft zondag, net als vorig jaar, de 4 Mijl van Groningen gewonnen. De 21-jarige Keniaan voltooide de afstand in 17 minuten en 27 seconden. Bij de vrouwen was zijn landgenote Eva Cherono de…

sport

Regen mag pret bij 4mijl4you niet drukken

De 4mijl4you verliep zaterdagavond regenachtig, maar dat weerhield de deelnemers zich er niet van om vaak fraai uitgedost de route tussen Haren en Groningen af te leggen.

sport

Lycurgus wint eerste competitiewedstrijd

SAMEN. Lycurgus heeft de eerste competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen gewonnen. In Nijmegen wonnen de Groninger volleyballers zaterdagavond van VoCASA met 0-3.

sport

Punt voor Oranje Nassau tegen koploper Winsum

Oranje Nassau heeft in de eerste klasse E van het zaterdagvoetbal in en tegen Winsum met 0-0 gelijkgespeeld. ON is middenmoter en Winsum bleef koploper, ondanks het eerste puntverlies.

sport

PKC’83 wint spektakelstuk, VVG pakt punt

In de zaterdag Eerste Klasse E boekte PKC’83 vanmiddag een spectaculaire 6-4 zege op Drachtster Boys. VV Groningen nam een punt mee uit Noordscheschut. Oranje Nassau bleef bij Winsum op 0-0 steken. In de Tweede…

sport

Geen visum voor Ethiopische hardloper Dejen Gebremeskel

De Ethiopische hardloper Dejen Gebremeskel ontvangt geen visum om zondag de 4 Mijl van Groningen te lopen. De organisatie werd vrijdag op de hoogte gebracht.

sport

Trainingen FC Groningen weer toegankelijk voor publiek

De trainingen van FC Groningen zijn weer openbaar. De laatste training achter gesloten deuren is volgende week vrijdag.

F
U
R