Nieuws berichten

nieuws

Verkoop kerstbomen voor Ronald McDonaldhuis

Leden van de Junior Kamer Groningen hebben zaterdag in het centrum van Haren kerstbomen verkocht voor het goede doel. De opbrengst gaat namelijk naar het Ronald McDonaldhuis in Groningen.

nieuws

Groningers hebben minder kans op vertraging

Groningers hebben een stuk minder kans op vertraging bij een treinreis dan Brabanders. Reizigers vanaf het Noorderstation zitten helemaal goed.

nieuws

Tweejarige is honderdduizendste bij Forum

Een tweejarige is in iets meer dan een week de honderdduizendste bezoeker van het Forum geworden.

nieuws

Nieuwe kinderburgemeester: Floor!

De nieuwe kinderburgemeester heet Floor, dat maakte wethouder Mattias Gijsbertsen zaterdagmiddag bekend, De negenjarige Floor, die ook viool speelt, behaalde de meeste stemmen.

nieuws

Brug Spilsluizen klaar voor warme winterjassen (+ video)

Deze zaterdag kunnen jassen aan de brug van de Spilsluizen gehangen worden voor hen die ze nodig hebben.

nieuws

Wie van deze vijf wordt de kinderburgemeester voor 2020?

De afgelopen week hebben we de kandidaten voor de kinderburgemeester allemaal aan het woord gehad op OOG. Hieronder vind je alle video’s van de kandidaten nog eens op een rij.

nieuws

Nieuw bootje Gorechtkade in de maak

Er komt een nieuw bootje in de vijver bij de Gorechtkade in de Oosterparkwijk. Het bootje wat de afgelopen jaren in de vijver voer is kapot en bouwer Michiel Hoving gaat een nieuwe bouwen.

nieuws

Hot tub vliegt in brand aan Ridderspoorweg in Haren

Aan de Ridderspoorweg in Haren ontstond vrijdagmiddag brand in een hot tub. Deze stond in de tuin van een woning in de straat.

nieuws

Raadslid wint prijs voor vernieuwing

D66-raadslid Wieke Paulusma heeft gisteravond in Berlijn een Europese prijs voor democratische vernieuwing gewonnen: de Innovation in Politics Award 2019.

nieuws

Adopteer een kerstboom bij Tuinindestad

Niet ieder jaar een nieuwe kerstboom kopen: Bij Tuinindestad Groningen in De Held kun je een kerstboom adopteren. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook nog eens hartstikke leuk.

nieuws

Milou voor kinderburgemeester

De verkiezingen voor de nieuwe kinderburgemeester en de nieuwe loco-kinderburgemeester zijn van start. Floor, Lieuwe, Vera, Milou en Venne zijn in de race om nieuwe kinderburgemeester te worden. Deze week stellen wij elke dag een…

nieuws

Kruispunt Stadsweg Kamilleweg volgende week dicht

Vanaf aanstaande maandag 06.00 uur tot vrijdag 13 december 17.00 uur is het kruispunt tussen de Stadsweg en de Kamilleweg/Speenkruidstraat afgesloten vanwege werkzaamheden.

F
U
R