Nieuws berichten

nieuws

OOG live op Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag gaat vandaag van start, en OOG Radio is er dit jaar wederom bij. Naast een live radio uitzending, is er ook een live stream en treden verschillende bandjes op in het pand aan…

nieuws

NS rijdt aangepaste dienstregeling vanwege storm

De NS rijdt donderdag een aangepaste dienstregeling. Het bedrijf doet dit vanwege de verwachte storm.

nieuws

IJshockeyers verrassen patiëntjes kinderziekenhuis

Spelers van ijshockeyvereniging GIJS uit de stad hebben woensdagmiddag een bezoek gebracht aan het Beatrix Kinderziekenhuis. Tijdens het bezoek werden de patiëntjes verrast.

nieuws

Fakkeloptocht langs noordelijke diepenring

De organisatie van de fakkeloptocht tegen de gaswinning laat de deelnemers vrijdag een lange route door het noorden van de binnenstad lopen.

nieuws

College en Raad Ten Boer bij fakkeloptocht

Burgemeester, wethouders en raadsleden van de gemeente Ten Boer lopen vrijdagavond mee met de fakkeloptocht tegen gaswinning.

nieuws

Educatieve aanbouw bij Kinderboerderij Stadspark

Het stadsbestuur wil 450.000 euro investeren in een aanbouw bij de Kinderboerderij Stadspark voor de afdeling Natuur- en Duurzaamheidseducatie. Ook komt er een bijdrage van 36.000 in de jaarlijkse kosten.

nieuws

Groningen Airport Eelde groeit met 20 procent

Groningen Airport Eelde telde vorig jaar 26 procent meer passagiers dan in 2016. Vorig jaar hebben 228 duizend passagiers gereisd van of naar de luchthaven, en dat is een nieuw record.

nieuws

Lichte aardbeving gemeten in Stad

In Driebond tussen de stad en Middelbert is woensdagochtend een lichte aardbeving gemeten. Dat meldt het KNMI.

nieuws

Petitie tegen nieuwe cateraar Universiteit

Studenten en personeel van de Rijksuniversiteit hebben problemen met de nieuwe cateraar. Een petitie werd al meer dan zeshonderd keer getekend.

nieuws

Waterbedrijf: ‘Water is anders maar wel veilig’

Het water is anders maar veilig, meldt het Waterbedrijf Groningen. De afwijkende smaak en kleur komen door een filterinstallatie.

nieuws

Stad tweede met langdurige armoede

Het risico op armoede is het hoogst in Rotterdam, Groningen en Amsterdam. Dit meldt het CBS in het rapport Armoede en sociale uitsluiting 2018.

nieuws

Noorderpoort biedt Internationale Betriebswirtschaft

Noorderpoort biedt vanaf september de eerste tweetalige Duits-Nederlands opleiding Bedrijfsmanagement op mbo-niveau in Nederland aan: Internationale Betriebswirtschaft.

F
U
R