Nieuws berichten

nieuws

“Woensdag flinke zonnige perioden, op zondag veel zon bij 23 graden”

De komende dagen krijgt de zon veel ruimte. Op donderdag kan er mogelijk een bui vallen. Dat is de voorspelling van OOG-weerman Johan Kamphuis.

nieuws

Studenten teleurgesteld in Prinsjesdag: “We worden over het hoofd gezien”

Het Interstedelijk Studenten Overleg, het ISO, is teleurgesteld in de nieuwe Rijksbegroting en de Miljoenennota die dinsdag gepresenteerd werden. Het ISO vindt dat de studenten over het hoofd worden gezien.

nieuws

Container in lichterlaaie in Hoogkerk

Aan de Jan Ensinglaan in Hoogkerk is dinsdagavond een container door brand in de as gelegd. Dat melden bronnen aan OOG Tv.

nieuws

Politie zoekt getuigen van bedreiging met scherp voorwerp

Op de Timpweg in de stad Groningen heeft dinsdagochtend een bedreiging met een scherp voorwerp plaatsgevonden. De politie is op zoek naar getuigen.

nieuws

Ook servicemedewerkers van NS leggen woensdag het werk neer

Ook servicemedewerkers van NS leggen woensdag het werk neer. Eerder werd al bekend dat conducteurs op de Beneluxtrein gaan staken.

nieuws

Begroeiing onder steiger in brand aan Meerweg in Haren

Aan de Meerweg in Haren heeft dinsdagavond korte tijd brand gewoed onder een steiger. Dat meldt Ruben Huisman van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

nieuws

Cartoonist Nico Visscher (88): “Een echte heer, die nog dikke plannen had”

Cartoonist Nico Visscher uit Stad is niet meer. In de nacht van maandag op dinsdag overleed hij op 88-jarige leeftijd. Maar wie was Visscher precies? En wat heeft hij betekend? Een in memoriam.

nieuws

Update: Veel spektakel bij wedstrijd Noorder Wakeboard Challenge: “Publiek kwam ogen tekort”

De eerste editie van de Noorder Wakeboard Challenge die zondag gehouden werd op het Zilvermeer bij Kardinge is een groot succes geworden.

nieuws

Hamelloop om geld in te zamelen voor het Hamelhuys: “Hartverwarmend”

Het organiseren van een wandeling om daarmee geld in te zamelen voor het Hamelhuys. Een groepje studenten van de Hanzehogeschool kwam met het idee dat door Josje Hamel van het Hamelhuys wordt omarmd.

nieuws

Oprit A7 richting Drachten bij Laan Corpus den Hoorn is komend weekend dicht

De oprit naar de A7 in de richting van Hoogkerk en Drachten, vanaf de rotonde bij Laan Corpus den Hoorn, is vanaf vrijdagavond 22.00 uur tot zondagavond 22.00 uur dicht. 

nieuws

Auto’s botsen op elkaar op Europaweg

Twee auto’s zijn dinsdagmiddag op de Europaweg ter hoogte van de N7 met elkaar in botsing gekomen. Er vielen geen gewonden.

nieuws

RUG: ‘Afspraken met gemeente, Hanze en SOS worden nagekomen’

De Rijksuniversiteit Groningen benadrukt dinsdagmiddag dat het de afspraken die gemaakt zijn, na afloop van de recente bezetting van het academiegebouw, gaat nagekomen. Dat laat de universiteit weten, als reactie op de de ophef die…

F
U
R