Eemshavenweg (N46) woensdag in beide richtingen dicht

De Eemshavenweg (N46) is aanstaande woensdag buiten de spits gestremd in beide richtingen. De Provincie Groningen gaat op die dag de bermen maaien en andere werkzaamheden uitvoeren.

De afsluiting betreft het weggedeelte vanaf de aansluitingen met Ring Noord en de N996, vanaf de afslag Bedum tot aan Groningen.  In de spits is de weg wel open, de N46 is afgesloten tussen 09:00 uur en 15:00 uur en tussen 19:00 en 06:00 uur de volgende ochtend.

Het verkeer wordt omgeleid via de N360 (Ten Boer, Ten Post, Garrelsweer). De Provincie Groningen raadt gebruikers van de weg aan rekening te houden met een vertraging van tussen de tien minuten en een half uur.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *