Alleskunner Anne Jan Toonstra brengt debuutalbum uit ‘Rough Sleeper Rising Star’

oogochtendshow
Foto: Anne Jan Toonstra

Anne Jan Toonstra geeft op vrijdagavond 26 april een releaseshow in Theater De Oosterpoort. Het gaat om zijn debuutalbum ‘Rough Sleeper Rising Star’ dat gevuld is met Engelstalige nummers. Daarover vertelt de zanger en cabaretier tijdens de OOG Ochtendshow.

In zijn vrije tijd schreef hij maar liefst zestig nummers die allemaal op een stapel terecht zijn gekomen. Drie jaar geleden besloot hij om een aantal nummers daarvan op te nemen om nu met een debuutalbum te komen. Termen die zijn muziek het beste omschrijven zijn: singer-songwriter, chanson en klassiek. In het interview vertelt hij over hoe het komt dat hij zoveel liedjes heeft geschreven.

Anne Jan Toonstra toerde jarenlang langs de Nederlandse theaters met zijn solo cabaretvoorstellingen. Daarnaast is hij als programmamaker actief op OOG Radio en leidt hij interviews, debatten en liveshows.

De OOG Ochtendshow is een vrolijke radioshow met het lokale nieuws, de beste muziek en natuurlijk het weer en beluister je iedere werkdag van 07:00 – 09:00 uur op OOG Radio. Hier vind je alle interviews van de OOG Ochtendshow.