Programmering

Elke werkdag

HARTJE STAD

Elke werkdag vanaf 17.30: Hartje Stad. Naast het nieuws uit de stad daarin ook aandacht voor persoonlijke verhalen en achtergronden.

 


Dinsdag

100 – 100 – 100 (1 keer in de 14 dagen)

In de tweede aflevering van Haal alles uit je afval! bezoeken we deelnemer Gert Jan. Hij doet de weekopdracht en maakt zo een lekkere maaltijd met kliekjes. Ook nemen we een kijkje op het Afvalbrengstation in Vinkhuizen waar de medewerkers vol vuur vertellen over hun werk.


Woensdag

Beno

Wat herinnert er nog aan de voormalige tricotagefabriek van Van Hasselt?’ Deze vraag wordt beantwoord in de ‘Beno’ van deze week.


Donderdag

Herestraat Helemaal

Voetballer Bryan Linssen is de gast van Piet van Dijken in Herestraat Helemaal. Sinds 2015 voetbalt hij bij FC Groningen.


Vrijdag

Destijds

Over het Groningen van vroeger.


Zaterdag

FC Groningen TV

15:30

Met nieuws, interviews en achtergronden over de ‘Trots van het Noorden’.


Zondag

Samen in Beeld TV

11:00 herhaling 16:30

Een programma voor ouderen, waarin ze een stem voor hun verhalen krijgen en zelf nieuwe ervaringen opdoen. En natuurlijk gaan we in op de leefwereld van ouderen, zowel van het heden als van het verleden.

17:30

Nieuwsoverzicht

Het nieuwsoverzicht van de afgelopen week. De opmerkelijkste nieuwsfeiten van deze week zetten we bij OOG nog een keer op een rij.

StadjersTV Toppers

In StadjersTV Toppers weer een selectie van filmpjes van en door Stadjers die te zien zijn op de internetzender van OOG.

StadjersTV Toppers Junior

In Stadjerstv Toppers junior, Hest al Heurd, gemaakt door de leerlingen van de Leon van Gelderschool.

Deel dit artikel: