Programmering

Elke werkdag

OOG TV NIEUWS

Elke werkdag vanaf 17.30: OOG TV Nieuws. Naast het nieuws uit de gemeente Groningen ook aandacht voor persoonlijke verhalen en achtergronden.


Dinsdag

VOOR MEKAAR

In deze tweewekelijkse serie laten we zien hoe overal in Groningen mensen bezig zijn om hun omgeving beter te maken. Ik elk programma belichten wij een project in een wijk of in een dorp.


Vrijdag

DESTIJDS

Over het Groningen van vroeger.


Zaterdag

17.30

Herhalingen van achtergrondprogramma’s van OOG.


Zondag

11.00 herhaling 16.30

OOG VOOR SENIOREN

Vanuit Woonzorgcomplex De Es aandacht voor het volgende:

Het eerste onderwerp gaat over de nieuwe woontoren De Beukenhorst. Auke de Vries, directeur/bestuurder van Patrimonium en Ineke Dijkstra, medewerker verhuur- en bewonerszaken van Patrimonium zitten hiervoor aan tafel bij Frans Kroon.

In het tweede interview een gesprek met Ernst de Klerk, clustermanager van ZINN en twee nieuwe bewoners van De Beukenhorst mevrouw Hopman en mevrouw Van Wijk.

Live muziek is er van Theo Driessen.

Dit keer ook weer de Jukebox met Theo Laan.

17.30

NIEUWSOVERZICHT

Het nieuwsoverzicht van de afgelopen week. De opmerkelijkste nieuwsfeiten van deze week zetten we bij OOG nog een keer op een rij.

STADJERSTV TOPPERS

In StadjersTV Toppers weer een selectie van filmpjes van en door Stadjers die te zien zijn op de internetzender van OOG.
meer

STADJERSTV TOPPERS SENIOR

Video-items geproduceerd door SeniorWeb en de Regionale Senioren omroep met interessante onderwerpen voor met name de seniore inwoners van de Gemeente Groningen.

STADJERSTV TOPPERS JUNIOR

Hest al Heurd, een programma gemaakt door de leerlingen van de Leon van Gelderschool. (1 keer in 14 dagen)

DE WATERLOOSHOW

Nederlandstalige muziek vanuit Huize Maas gepresenteerd door Harry en Milano Waterloo.

 

Deel dit artikel: