Programmering

Elke werkdag

HARTJE STAD

Elke werkdag vanaf 17.30: Hartje Stad. Naast het nieuws uit de stad daarin ook aandacht voor persoonlijke verhalen en achtergronden.


Dinsdag

Achter de Rooilijn

Deze week gaat Achter de Rooilijn over het ontwerp van de nieuwe voorzijde van Hotel Hofman aan de Nieuwe Markt zuidzijde.


Woensdag

WIJ Groningen

Om de 14 dagen maken we in vijf afleveringen kennis met stadjers die gebruik van de diensten van de WIJ-teams in Groningen. De WIJ-teams in Groningen bieden ondersteuning op het gebied van gezondheid, zelfstandig wonen, meedoen in de buurt, opvoeding en
geld(problemen).

Beno

Historicus Beno Hofman onderzoekt de de geschiedenis van bijzondere panden in instellingen in de stad. 


Donderdag

Herestraat Helemaal

Deze week is Elske Dijkstra, de race-director van de 4 Mijl de gast van Piet van Dijken. Aanstaande zondag vindt voor de 31e keer de 4 Mijl van Groningen weer plaats.


Vrijdag

Destijds

Over het Groningen van vroeger.


Zaterdag

Herhalingen

17:30

Beno, Wij Groningen, Achter de Rooilijn, Destijds en Herestraat Helemaal gemist? Geen nood, vanaf vanavond kun je de afleveringen van deze week op zaterdag nog een keer zien.


Zondag

11.00 herhaling 16.30

OOG voor Senioren

OOG voor Senioren staat deze week in het teken van de toezegging van de regering dat er ruim 2 miljard vrijkomt voor de ouderenzorg. Manon Boneschansker praat hierover met Wil Koopmans, directeur van ZINN en Gerda Teune, financieel adviseur. Verder schuiven Hermien Noordhoff, voorzitter cliëntenraad De Dilgt en Akkie Hofstee, voorzitter van Groningen Plus nog aan.

17.30

Nieuwsoverzicht

Het nieuwsoverzicht van de afgelopen week. De opmerkelijkste nieuwsfeiten van deze week zetten we bij OOG nog een keer op een rij.

StadjersTV Toppers

In StadjersTV Toppers weer een selectie van filmpjes van en door Stadjers die te zien zijn op de internetzender van OOG.

 

 

 


Deel dit artikel: