Programmering

Elke werkdag

HARTJE STAD

Elke werkdag vanaf 17.30: Hartje Stad. Naast het nieuws uit de stad daarin ook aandacht voor persoonlijke verhalen en achtergronden.

20.00

LIJSTTREKKERSDEBAT GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN

Live vanuit Het Groninger Forum. Het grote lijsttrekkersdebat in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen.


Maandag

KOKEND NAAR DE TOP

In deze documentaire van acht afleveringen  volgen we een drietal deelnemers aan de opleiding van de culinaire vakschool Groningen van begin tot eind in een uitzendingenreeks. Je krijgt als kijker een kijkje in de keuken van de opleiding, je ziet en volgt de mensen tijdens excursies naar bijvoorbeeld biologische boerderijen, bij het koken op partijen en evenementen, maar volgt hem of haar ook in zijn of haar dagelijks leven.


Dinsdag

DE DERTIEN DORPEN

Vandaag namen we een kijkje in Sint Annen.


Woensdag

GEWOON GAAN

Gewoon Gaan is een programma en online platform van OOG TV. Het is een laagdrempelig programma over gezondheid, bewegen en sporten waarin we de stad en provincie in gaan, op zoek naar mooie verhalen. Van een 94-jarige oma die nog elke ochtend met haar hond wandelt, mee sporten met (on)bekende Groningers tot tips van een deskundige over voeding.


Donderdag

HERESTRAAT HELEMAAL

Het wekelijkse programma van Piet van Dijken waarin hij met een interessante gast door de Herestraat loopt. Deze week is dat oud-rechercheur Klaas Jan Dijkema.


Vrijdag

DESTIJDS

Over het Groningen van vroeger.


Zaterdag

HERHALINGEN

17:30

Kokend naar de Top, Gewoon Gaan, Destijds en Herestraat Helemaal gemist? Geen nood, vanavond kun je de afleveringen van deze week nog een keer zien.


Zondag

17.30 uur

NIEUWSOVERZICHT

Het nieuwsoverzicht van de afgelopen week. De opmerkelijkste nieuwsfeiten van deze week zetten we bij OOG nog een keer op een rij.

STADJERSTV TOPPERS

In StadjersTV Toppers weer een selectie van filmpjes van en door Stadjers die te zien zijn op de internetzender van OOG.

STADJERSTV TOPPERS JUNIOR

Hest al Heurd, een programma gemaakt door de leerlingen van de Leon van Gelderschool. (1 keer in 14 dagen)

DE WATERLOOSHOW

Nederlandstalige muziek vanuit Huize Maas gepresenteerd door Harry en Milano Waterloo.

 

Deel dit artikel: