Programmering

Elke werkdag

OOG TV NIEUWS

Elke werkdag vanaf 17.30: OOG TV Nieuws. Naast het nieuws uit de gemeente Groningen ook aandacht voor persoonlijke verhalen en achtergronden.


Vrijdag

DESTIJDS

Over het Groningen van vroeger.


Zaterdag

Nieuwsoverzicht

20.00

De serie Kijk in de Wijk gaat over de wijkvernieuwing in de Groningse wijk Selwerd. De serie is vanaf zaterdag 3 september 6 weken lang zien op OOGTV.

Wijkvernieuwing raakt aan veel aspecten van het leven van wijkbewoners.

Het gaat over de huizen waarin ze wonen, maar ook over veiligheid in hun buurt, het vervangen van aardgas als energiebron, over moeilijk kunnen rondkomen en over het vergroten van kansen om goed en gezond mee te doen in de samenleving. In Groningen doen we die wijkvernieuwing zoveel mogelijk sámen met wijkbewoners. Deze aspecten komen aan bod in de serie, die afgelopen jaar is opgenomen.

 


Zondag

11.00 herhaling 16.30

OOG VOOR SENIOREN

Elke tweede zondag van de maand, OOG voor Senioren.

17.30

NIEUWSOVERZICHT

Het nieuwsoverzicht van de afgelopen week. De opmerkelijkste nieuwsfeiten van deze week zetten we bij OOG nog een keer op een rij.

STADJERSTV TOPPERS

In StadjersTV Toppers weer een selectie van filmpjes van en door Stadjers die te zien zijn op de internetzender van OOG.
meer

STADJERSTV TOPPERS SENIOR

Video-items geproduceerd door SeniorWeb en de Regionale Senioren omroep met interessante onderwerpen voor met name de seniore inwoners van de Gemeente Groningen.

STADJERSTV TOPPERS JUNIOR

Hest al Heurd, een programma gemaakt door de leerlingen van de Leon van Gelderschool. (1 keer in 14 dagen)

DE WATERLOOSHOW

Nederlandstalige muziek vanuit Huize Maas gepresenteerd door Harry en Milano Waterloo.

 

Deel dit artikel: