Programmering

Elke werkdag

HARTJE STAD

Elke werkdag vanaf 17.30: Hartje Stad. Naast het nieuws uit de stad daarin ook aandacht voor persoonlijke verhalen en achtergronden.


Dinsdag

Achter de Rooilijn

Deze week een speciale uitzending van Achter de Rooilijn waarin we terugkijken naar alle bouwontwikkelingen van het afgelopen jaar.

Woensdag

Gewoon Gaan

Gewoon Gaan is een nieuw programma en online platform van OOG TV, dat vanaf 17 januari wekelijks wordt uitgezonden. Het is een laagdrempelig programma over gezondheid, bewegen en sporten waarin we de stad en provincie in gaan, op zoek naar mooie verhalen. Van een 94-jarige oma die nog elke ochtend met haar hond wandelt, mee sporten met (on)bekende Groningers tot tips van een deskundige over voeding.

Donderdag

Herestraat Helemaal

Het wekelijkse programma van Piet van Dijken waarin hij met een interessante gast door de Herestraat loopt. Deze week is Eric Bos, de voorzitter van de Groningen City Club, de gast van Piet van Dijken,


Vrijdag

Destijds

Over het Groningen van vroeger.


Zaterdag

Herhalingen

17:30

Achter de Gewoon Gaan, Destijds en Herestraat Helemaal gemist? Geen nood, vanavond kun je de afleveringen van deze week nog een keer zien.


Zondag

11.00 herhaling 16.30

OOG voor Senioren TV

Vanuit onze studio Buitenhof een compilatie van onze uitzendingen in 2017 met verschillende gasten aan tafel, zoals Commissaris van de Koning René Paas, Ignar Rip over Alzheimer Muziekgeluk, stadsdichter Lilian Zielstra, directeur Evert Janse van OOG en een politiek debat rondom de Tweede Kamerverkiezingen van afgelopen jaar.

12.00

De Beste Groninger Film

Van woensdag 31 januari tot en met zondag 4 februari 2018 vindt in het Groninger Forum weer het International Film Festival Rotterdam in Groningen plaats. De prijsuitreiking van de Beste Groninger Film maakt voor de vierde maal onderdeel uit van dit festival. De verkiezing is in het leven geroepen om de Groninger filmcultuur te stimuleren en te steunen.  Alle genomineerde films zijn de komende drie zondagen bij OOG te zien. Deze tweede week zijn dat:

Open The Gate van Roeland Dijksterhuis

I am Famous van Ismaël Lotz

Resonans van  Lotte Veltman en Jasper Huizinga

Kraantje Pappie, Pompen van Jesper Bijvoets

17.30

Nieuwsoverzicht

Het nieuwsoverzicht van de afgelopen week. De opmerkelijkste nieuwsfeiten van deze week zetten we bij OOG nog een keer op een rij.

StadjersTV Toppers

In StadjersTV Toppers weer een selectie van filmpjes van en door Stadjers die te zien zijn op de internetzender van OOG.

 

Deel dit artikel: