Programmering

Elke werkdag

HARTJE STAD

Elke werkdag vanaf 17.30: Hartje Stad. Naast het nieuws uit de stad daarin ook aandacht voor persoonlijke verhalen en achtergronden.


Maandag

HERINGEDEELD

De komende jaren worden de meeste gemeenten in de provincie Groningen heringedeeld. Het aantal wordt teruggebracht van ruim twintig gemeenten tot minder dan tien. Voor historicus Beno Hofman, was het aanleiding om de documentairereeks heringedeeldGR te maken.


Dinsdag

ACHTER DE ROOILIJN

In Achter de Rooilijn volgen we de ontwikkelingen rondom de bouw van het Groninger Forum op de Grote Markt in Groningen.


Woensdag

GEWOON GAAN

Gewoon Gaan is een nieuw programma en online platform van OOG TV. Het is een laagdrempelig programma over gezondheid, bewegen en sporten waarin we de stad en provincie in gaan, op zoek naar mooie verhalen. Van een 94-jarige oma die nog elke ochtend met haar hond wandelt, mee sporten met (on)bekende Groningers tot tips van een deskundige over voeding.


Donderdag

HERESTRAAT HELEMAAL

Het wekelijkse programma van Piet van Dijken waarin hij met een interessante gast door de Herestraat loopt. Deze week is Annemarie Heite, bekend om haar strijd tegen de aardgaswinning, de gast van Piet van Dijken.


Vrijdag

DESTIJDS

Over het Groningen van vroeger.


Zaterdag

HERHALINGEN

17:30

Heringedeeld, Achter de Rooilijn, Gewoon Gaan, Destijds en Herestraat Helemaal gemist? Geen nood, vanavond kun je de afleveringen van deze week nog een keer zien.


Zondag

11.00 herhaling 16.30

SAMEN IN BEELD TV

Samen in Beeld TV brengt de wereld van ouderen van buiten naar binnen, door ouderen hun kennis en geschiedenis met ons te laten delen.

17.30 uur

NIEUWSOVERZICHT

Het nieuwsoverzicht van de afgelopen week. De opmerkelijkste nieuwsfeiten van deze week zetten we bij OOG nog een keer op een rij.

STADJERSTV TOPPERS

In StadjersTV Toppers weer een selectie van filmpjes van en door Stadjers die te zien zijn op de internetzender van OOG.

STADJERSTV TOPPERS JUNIOR

Hest al Heurd, een programma gemaakt door de leerlingen van de Leon van Gelderschool.

DE WATERLOOSHOW ON TOUR

Nederlandstalige muziek vanuit Huize Maas gepresenteerd door Harry en Milano Waterloo.

Deel dit artikel: