Programmering

Elke werkdag

OOG TV NIEUWS

Elke werkdag vanaf 17.30: OOG TV Nieuws. Naast het nieuws uit de gemeente Groningen ook aandacht voor persoonlijke verhalen en achtergronden.


 

Dinsdag

ACHTER DE ROOILIJN

Elke veertien dagen een nieuwe aflevering van Achter de Rooilijn waarin we laten zien hoe de nieuwe Oostwand van Grote Markt gestalte krijgt. Daarnaast nemen we je mee naar activiteiten die er in het Groninger Forum plaatsvinden.


 

Donderdag

HERESTRAAT HELEMAAL

Het wekelijkse programma van Piet van Dijken waarin hij met een interessante gast door de Herestraat loopt. Vandaag is dat Renée Luth, de nieuwe stadsdichter van Groningen.


Vrijdag

DESTIJDS

Over het Groningen van vroeger.


Zaterdag

17.30

Herhalingen van Achter de Rooilijn, Herestraat Helemaal en Destijds

(herhalingen)


Zondag

11.00 herhaling 16.30

OOG VOOR SENIOREN

Frans Kroon heeft een gesprek over de dagbesteding in Bloemhof. Ina Hubert is medewerker van de dagbesteding en Rieks Ridder is een bezoeker. Het tweede gesprek gaat over de dorpscoöperatie Ten Boer en omstreken. Dan schuiven Peter Redeker, voorzitter en Jeanette Kuin, bestuurslid, aan.

17.30

NIEUWSOVERZICHT

Het nieuwsoverzicht van de afgelopen week. De opmerkelijkste nieuwsfeiten van deze week zetten we bij OOG nog een keer op een rij.

STADJERSTV TOPPERS

In StadjersTV Toppers weer een selectie van filmpjes van en door Stadjers die te zien zijn op de internetzender van OOG.

STADJERSTV TOPPERS JUNIOR

Hest al Heurd, een programma gemaakt door de leerlingen van de Leon van Gelderschool. (1 keer in 14 dagen)

DE WATERLOOSHOW

Nederlandstalige muziek vanuit Huize Maas gepresenteerd door Harry en Milano Waterloo.

 

Deel dit artikel: