Programmering

Elke werkdag

HARTJE STAD

Elke werkdag vanaf 17.30: Hartje Stad. Naast het nieuws uit de stad daarin ook aandacht voor persoonlijke verhalen en achtergronden.


Dinsdag

100 – 100 – 100 (1 keer in de 14 dagen)

In de laatste aflevering van Haal Alles Uit Je Afval! zien we wie het uiteindelijk is gelukt om het minste afval te produceren van alle 200 deelnemers. Ook bezoeken we de drie huishoudens die tijdens het project door ons zijn gevolgd. En we zien wie de prijs krijgt voor het mooiste afvalkunstwerk.


Woensdag

GoudGroen

In GoudGroen kijkt presentatrice Carla Veldhuis mee met Stadjers die bezig zijn met het vergroenen van hun tuin en energiebesparende maatregelen in huis.


Donderdag

Herestraat Helemaal

Jack Nieborg is de gast van Piet van Dijken in Herestraat Helemaal. Hij is theaterregisseur en onder meer bekend van De Getemde Feeks, Uut de Hoogte en de musical over Jacques d’Ancona die op 14 september in première gaat.


Vrijdag

Destijds

Over het Groningen van vroeger.


Zaterdag

FC Groningen TV

15:30

Met nieuws, interviews en achtergronden over de ‘Trots van het Noorden’.


Zondag

Samen in Beeld TV

11:00 herhaling 16:30

In deze aflevering van Samen In Beeld gaan we met een groepje theaterfans naar Ton van der Velden, bekend van ‘Toen was geluk heel gewoon’. In zijn theaterherberg in Warfhuizen geeft hij een miniworkshop aan onze ouderen. Ook gaan we op bezoek bij poppen- en berendokter Franciska van der Wal. Zij lapt beren en poppen op die meer dan zestig jaar oud zijn.

17.30

 

Nieuwsoverzicht

Het nieuwsoverzicht van de afgelopen week. De opmerkelijkste nieuwsfeiten van deze week zetten we bij OOG nog een keer op een rij.

StadjersTV Toppers

In StadjersTV Toppers weer een selectie van filmpjes van en door Stadjers die te zien zijn op de internetzender van OOG.

 

 


Deel dit artikel: