Programmering

Elke werkdag

HARTJE STAD

Elke werkdag vanaf 17.30: Hartje Stad. Naast het nieuws uit de stad daarin ook aandacht voor persoonlijke verhalen en achtergronden.


Maandag

GOUDGROEN

‘GoudGroen’, de serie over Stadjers –en dit jaar ook Tenboersters- die goed bezig zijn met tuin, woning en voedsel gestart. Vrijwel iedere aflevering maken we samen met tuineigenaren een mooie groene, bloeiende tuin van hun tegeltuin. We spreken huiseigenaren die energiebesparende- of opwekkende maatregelen aan hun woning hebben toegepast. En we laten graag de prachtige initiatieven zien van mensen, die duurzaam met voedsel omgaan. Dat laten de makers van de serie heel graag aan een groter publiek zien. Ter inspiratie, maar ook gewoon om te weten wat er allemaal voor geweldige dingen gebeuren in je eigen stad en ommeland!


Dinsdag

ACHTER DE ROOILIJN

In Achter de Rooilijn volgen we de ontwikkelingen rondom de bouw van het Groninger Forum op de Grote Markt in Groningen.


Woensdag

GEWOON GAAN

Gewoon Gaan is een programma en online platform van OOG TV. Het is een laagdrempelig programma over gezondheid, bewegen en sporten waarin we de stad en provincie in gaan, op zoek naar mooie verhalen. Van een 94-jarige oma die nog elke ochtend met haar hond wandelt, mee sporten met (on)bekende Groningers tot tips van een deskundige over voeding.


Donderdag

HERESTRAAT HELEMAAL

Het wekelijkse programma van Piet van Dijken waarin hij met een interessante gast door de Herestraat loopt.


Vrijdag

DESTIJDS

Over het Groningen van vroeger.


Zaterdag

HERHALINGEN

17:30

GoudGroen, Gewoon Gaan, Destijds en Herestraat Helemaal gemist? Geen nood, vanavond kun je de afleveringen van deze week nog een keer zien.


Zondag

11.00 herhaling 16.30

OOG VOOR SENIOREN

Frans Kroon heeft een gesprek met Swanny Tan en Marselle Steeghuis, beiden werkzaam op de PR afdeling van de Hortus.

Het tweede gesprek gaat over de nieuwe ouderenorganisatie zaVie, aan tafel Tjaaktje Bakker en Henk Copinga over dit initiatief.

Verder in de uitzending een reportage over het Ouderen Songfestival en het afscheid van Wil Koopmans, na 18 jaar als directeur van ZINN.

17.30 uur

NIEUWSOVERZICHT

Het nieuwsoverzicht van de afgelopen week. De opmerkelijkste nieuwsfeiten van deze week zetten we bij OOG nog een keer op een rij.

STADJERSTV TOPPERS

In StadjersTV Toppers weer een selectie van filmpjes van en door Stadjers die te zien zijn op de internetzender van OOG.

STADJERSTV TOPPERS JUNIOR

Hest al Heurd, een programma gemaakt door de leerlingen van de Leon van Gelderschool. (1 keer in 14 dagen)

DE WATERLOOSHOW

Nederlandstalige muziek vanuit Huize Maas gepresenteerd door Harry en Milano Waterloo.

 

Deel dit artikel: