Programmering

Elke werkdag

OOG TV NIEUWS

Elke werkdag vanaf 17.30: OOG TV Nieuws. Naast het nieuws uit de gemeente Groningen ook aandacht voor persoonlijke verhalen en achtergronden.


Vrijdag

DESTIJDS

Over het Groningen van vroeger.


Zaterdag

Herhalingen

20.00

OOG op Let’s Gro

De politiek en de lokale media; ‘Best friends for ever?’

We hebben elkaar nodig, de lokale politici en de mensen van de media. Om een boodschap uit te dragen, om uit te zoeken of die boodschap klopt, om het democratische proces te stimuleren. Maar hoe gaat dat eigenlijk in z’n werk zo’n ‘wisselwerking’.

OOG verslaggevers en podcastmakers Suzan de Grijs en Wouter Holsapppel van OOG TV praten onder meer met Anne Kuik, lid van de Tweede Kamer voor het CDA en voormalig Gemeenteraadslid en Peter Steinfort, woordvoerder/voorlichter van de Gemeente Groningen èn voormalig journalist van RTV Noord.

De Gemeenteraadsverkiezingen komen eraan, wat zijn do’s en dont’s van het lokale politieke mediacircus? Boeit het eigenlijk nog wel, de lokale politiek, zeker als het om jongeren gaat? En, hoe kunnen we nú bedenken, hoe we straks iedereen goed geïnformeerd naar de stembus krijgen.

En natuurlijk mag een goede column dan niet ontbreken en wie kan dat dan beter doen dan de eminence grise van de Groningse politiek, Ecco van Oosterhout.


Zondag

11.00 herhaling 16.30

OOG VOOR SENIOREN

Elke tweede zondag van de maand, OOG voor Senioren.

17.30

NIEUWSOVERZICHT

Het nieuwsoverzicht van de afgelopen week. De opmerkelijkste nieuwsfeiten van deze week zetten we bij OOG nog een keer op een rij.

STADJERSTV TOPPERS

In StadjersTV Toppers weer een selectie van filmpjes van en door Stadjers die te zien zijn op de internetzender van OOG.
meer

STADJERSTV TOPPERS SENIOR

Video-items geproduceerd door SeniorWeb en de Regionale Senioren omroep met interessante onderwerpen voor met name de seniore inwoners van de Gemeente Groningen.

STADJERSTV TOPPERS JUNIOR

Hest al Heurd, een programma gemaakt door de leerlingen van de Leon van Gelderschool. (1 keer in 14 dagen)

DE WATERLOOSHOW

Nederlandstalige muziek vanuit Huize Maas gepresenteerd door Harry en Milano Waterloo.

 

Deel dit artikel: