Programmering

Elke werkdag

HARTJE STAD

Elke werkdag vanaf 17.30: Hartje Stad. Naast het nieuws uit de stad daarin ook aandacht voor persoonlijke verhalen en achtergronden.


Maandag

DE DERTIEN DORPEN

Volgende week in de Dertien Dorpen een portret van Onnen.


Dinsdag

ACHTER DE ROOILIJN

Elke veertien dagen een nieuwe aflevering van Achter de Rooilijn waarin we laten zien hoe de nieuwe Oostwand van Grote Markt gestalte krijgt. Daarnaast nemen we je mee naar activiteiten die er in het Groninger Forum plaatsvinden.


Woensdag

SLIM IN STAD

In CampusTV laten de makers door middel van video-items zien wat er zoal op Campus Groningen te beleven valt. In de eerste serie van CampusTV – die te zien zal zijn onder de naam ‘Slim in Stad’- doorkruist Suzan de Grijs, studente van de Hanzehogeschool, de komende maanden Campus Groningen en laat ze zien wat er allemaal gebeurt bij de circa 200 bedrijven die samen met de Rijksuniversiteit, de Hanzehogeschool en het UMCG het bruisende leven op de Campus vormen.


Donderdag

HERESTRAAT HELEMAAL

Het wekelijkse programma van Piet van Dijken waarin hij met een interessante gast door de Herestraat loopt.


Vrijdag

DESTIJDS

Over het Groningen van vroeger.


Zaterdag

DE BESTE GRONINGER FILM 2018

17.30

Achter de Rooilijn, De Dertien Dorpen, Herestraat Helemaal, Destijds

(herhalingen)

20.00

Al vijf jaar lang wordt tijdens het IFFR in Groningen de prijs voor Beste Groninger Film uitgereikt. Filmmakers konden hun films inzenden om mee te dingen naar de prijs voor beste film in de categorieën fictiefilm, non-fictiefilm, videoclip of opdrachtfilm/commercial. Nieuw is dit jaar de OOG TV Talent Award, voor jonge filmmakers van 16 t/m 24 jaar.Alle genomineerde films worden eenmalig vertoond op 12, 19 en 26 januari. Deze week zijn dat:

De Staat – Mona Lisa van Andrès Fouché en Torre Florim

Afgehaakt van Iris in’t Hof

Seismos van Zaïde Bil

De Bohemen van Julian Verkerk


Zondag

NIEUWSOVERZICHT

Het nieuwsoverzicht van de afgelopen week. De opmerkelijkste nieuwsfeiten van deze week zetten we bij OOG nog een keer op een rij.

STADJERSTV TOPPERS

In StadjersTV Toppers weer een selectie van filmpjes van en door Stadjers die te zien zijn op de internetzender van OOG.

STADJERSTV TOPPERS JUNIOR

Hest al Heurd, een programma gemaakt door de leerlingen van de Leon van Gelderschool. (1 keer in 14 dagen)

DE WATERLOOSHOW

Nederlandstalige muziek vanuit Huize Maas gepresenteerd door Harry en Milano Waterloo.

 

Deel dit artikel: