Programmering

Elke werkdag

OOG TV NIEUWS

Elke werkdag vanaf 17.30: OOG TV Nieuws. Naast het nieuws uit de gemeente Groningen ook aandacht voor persoonlijke verhalen en achtergronden.


Dinsdag

ACHTER DE ROOILIJN

Elke veertien dagen een nieuwe aflevering van Achter de Rooilijn waarin we laten zien hoe de nieuwe Oostwand van Grote Markt gestalte krijgt. Daarnaast nemen we je mee naar activiteiten die er in het Groninger Forum plaatsvinden.
meer


Donderdag

LOTZ & VAN DIJKEN

‘Twee kwajongens met een hoed op in een oude volvo’. Lotz & van Dijken stellen vragen aan de inwoners van Groningen, soms diepgravend, soms kwajongensachtig. De mensen die ze tegenkomen zijn vaak bijzonder, ontroerend of opmerkelijk. In Lotz &  van Dijken zit weinig structuur, maar dat is juist de kracht van dit programma.
meer


Vrijdag

DESTIJDS

Over het Groningen van vroeger.


Zaterdag

17.30

Herhalingen van achtergrondprogramma’s van OOG.


Zondag

11.00 herhaling 16.30

OOG VOOR SENIOREN

Vanuit Maartenshof aandacht voor het volgende:

In het eerste gesprek maakt Frans Kroon kennis met de nieuwe burgemeester van Groningen, Koen Schuiling. Hoe zijn de eerste weken gegaan en wat zijn zijn plannen?

Vervolgens een gesprek met Hannelore Duynstee over het project “Vrijdag in de buurt”, zij is projectleider bij Vrijdag het huis van de amateurkunst.

Dit keer ook weer de Jukebox met presentator Theo Laan.

17.30

NIEUWSOVERZICHT

Het nieuwsoverzicht van de afgelopen week. De opmerkelijkste nieuwsfeiten van deze week zetten we bij OOG nog een keer op een rij.

STADJERSTV TOPPERS

In StadjersTV Toppers weer een selectie van filmpjes van en door Stadjers die te zien zijn op de internetzender van OOG.
meer

STADJERSTV TOPPERS SENIOR

Video-items geproduceerd door SeniorWeb en de Regionale Senioren omroep met interessante onderwerpen voor met name de seniore inwoners van de Gemeente Groningen.

STADJERSTV TOPPERS JUNIOR

Hest al Heurd, een programma gemaakt door de leerlingen van de Leon van Gelderschool. (1 keer in 14 dagen)

DE WATERLOOSHOW

Nederlandstalige muziek vanuit Huize Maas gepresenteerd door Harry en Milano Waterloo.

 

Deel dit artikel: