Grootste McDonald’s Stad komt bij Hoogkerk

nieuws
Foto: Gerrit de Haan

Op Businesspark Ter Borch bij Hoogkerk langs de A7 wordt aan het einde van het jaar een vijfde vestiging van McDonald’s geopend. Dat is dinsdagavond bekendgemaakt.

Het restaurant gaat 250 zitplaatsen krijgen en wordt daarmee de grootste vestiging in de stad. Het filiaal wordt de derde McDonald’s van franchisenemer Willie de Groot die ook al vestigingen aan het Hoendiep en de Herestraat heeft. Volgens De Groot is deze nieuwe vestiging nodig omdat de stad flink groeit en men de klanten meer mogelijkheden wil bieden.

De bouw van de nieuwe vestiging gaat volgende maand beginnen. Op 21 december moeten de deuren voor het publiek open gaan.

Deel dit artikel:

 1. Dat zal weer een hoop afval opleveren in de wijde omgeving.
  In en kort na het weekend zie je in de buurt van deze hamburgerflippers die wegwerpverpakkingen overal op straat en in de bosjes liggen. Komt dat door het publiek dat dit soort horeca trekt of ga je raar gedrag vertonen na het consumeren van dit industriele voedsel?

  1. Quote Jack:
   22 augustus 2018 om 10:32

   Zo langzamerhand begin ik te vermoeden dat negatief gedrag en pessimisme genetisch bepaald zijn.

   Je begint meer en meer in jezelf en tegenstrijdig te schrijven Sjaak

   Honderd partime en deels fulltime banen, veelal bestemd voor jongeren en schoolverlaters, exact een werkgever welke men als gemeente Noordenveld en de gemeente Groningen nodig is. Laat toch eens iets positiefs achter in plaats van je chronische negatieve postings.

   Dat het de nodige rommel met zich meebrengt is nu eenmaal een gegeven feit, mede veroorzaakt door het ontbreken van normbesef bij de gemiddelde bezoeker aan dit soort gelegenheden. Of het te eten is wat men ook daar gaat uitserveren kan ik niet beoordelen, kom er n.l. nooit, het lijkt mij nu niet bepaald gezond eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *