15-Jarige jongen uit Stad vermist

Sinds vrijdagmiddag 20 april wordt de vijftienjarige Rodi Youssef uit Groningen vermist. De tiener is waarschijnlijk weggelopen vanwege een mogelijke uitzettingsprocedure.

Youssef is voor het laatst gezien toen hij vrijdagmiddag de woning van zijn broer aan de P. Waijerstraat verliet. Zaterdag is er nog contact geweest tussen hem en zijn ouders in Syrië, maar daarna ontbreekt ieder spoor. Mogelijk verblijft de jongen in Duitsland.

De tiener heeft een licht getinte huidskleur, is ongeveer 1.70 tot 1.75 meter lang, heeft een slank postuur en weegt ongeveer zestig kilo. De jongen heeft kort zwart haar met gel gekamd in een soort hanekammetje. Daarnaast heeft hij lichte baardgroei. Tijdens zijn vermissing droeg hij een zwarte, stoffen jas met een capuchon van het merk Coolcat. Verder droeg hij een lichte spijkerbroek en witte schoenen met bruine accenten.

Stadjers die menen Youssef gezien te hebben, of weten waar hij op dit moment verblijft, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44.

Foto: politie.nl/groningen
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *