Forse aanrijding op Peizerbaan, busje belandt op zijn kant

nieuws
Foto: Rieks Oijnhausen

Bij een verkeersongeluk op de Peizerbaan is maandag aan het einde van de middag een automobilist gewond geraakt. Dat melden verschillende nieuwsfotografen.

Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur op de kruising met de busbaan ter hoogte van het Willem Lodewijk Gymnasium. “De bestuurder van een witte personenauto heeft het busje geramd dat op dat moment de Peizerbaan overstak”, vertelt een nieuwsfotograaf. “Door de klap is het busje op de zijkant terecht gekomen. Eén persoon is gewond geraakt aan zijn hoofd, maar de persoon hoeft niet mee naar het ziekenhuis.”

Omstanders laten weten dat de klap zwaar is geweest. Een buurtbewoonster laat weten dat zij op vijfhonderd meter afstand woont, maar de klap in haar woonkamer kon horen. De busbaan was vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht. De betrokken voertuigen moesten weggesleept worden door een bergingsbedrijf.

Foto: Annemieke Wellin
Foto: Annemieke Wellin