Mark Roorda tekent voor nog een seizoen in hoofdmacht Donar

nieuws
Foto via Donar

Mark Roorda heeft zijn overeenkomst met Donar met één seizoen verlengd. Dat maakte de club donderdagavond bekend. 

De power-forward werd begin vorig jaar overgeheveld van de onder-22 ploeg naar de hoofdmacht, omdat de club niet ruim in de spelers zat. Dat veranderde later in het seizoen, waardoor Roorda weinig aan spelen toe kwam.

“Donar is een fantastische plek om te ontwikkelen en te leren als jonge speler”, vertelt de 19-jarige Roorda na zijn contractverlenging. “Afgelopen seizoen heb ik dit al veel kunnen doen, maar de drive om door te ontwikkelen blijft altijd. Ook komend jaar hoop ik hier veel te leren en ervaring op te doen, en het team te helpen op alle mogelijke manieren.”

Technisch directeur Drago Pasalic vindt de keuze van Roorda om bij te tekenen een logische stap: “Hij kan zich hiermee verder ontwikkelen bij het mannenteam in combinatie met het DTL-team. Ik denk dat dit voor beide kanten een goede keus is.”

Deel dit artikel: