Fietsonderdoorgang langs Hoornsedijk bij Gyas langer dicht

nieuws
Foto via Google Maps - Streetview

Door de uitloop van werkzaamheden blijft de fietsonderdoorgang langs de Hoornsedijk bij Gyas dicht tot en met aanstaande maandagmiddag.

De langere afsluiting van het fietspad zou daarmee gedeeltelijk gelijktijdig gaan lopen met de afsluiting van de Brailleweg, die in de herfstvakantie afgesloten is voor alle verkeer vanwege werkzaamheden. Het fiets- en voetpad langs de straat zou vanaf zaterdag dicht zijn, maar Aanpak Ring-Zuid heeft nu besloten om dit fietspad langer open te houden. Deze gaan nu pas aanstaande maandag om 06.00 uur dicht.

Fietsers worden nu vanaf aanstaande maandag omgeleid via het fietspad langs de Hoornsedijk en de Van Iddekingeweg, onder het viaduct door. Het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Paterswoldseweg en de Laan Corpus den Hoorn.

Deel dit artikel: