Inschrijving geopend voor 63ste Plantsoenloop

sport
PLantsoenloop

Sportievelingen kunnen zich vanaf donderdag inschrijven voor de 63ste editie van de Plantsoenloop, die op 6 november aanstaande plaats zal vinden. De lopers gaan dit jaar geld ophalen voor de Stichting Vrienden van het Beatrix Kinderziekenhuis.

Dit jaar kent het loopevent meerdere afstanden, van één kilometer voor jonge kinderen tot acht kilometer voor volwassenen en kinderen vanaf twaalf jaar.

De lopers halen dit jaar geld op voor de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis, zodat ze zogenaamde ‘knuffelvriendjes’ uit kunnen delen aan kinderen, die geopereerd worden in het Beatrix Kinderziekenhuis in het UMCG. Dat zijn er jaarlijks zo’n 4.500, dus de stichting moet elk jaar flink wat knuffels aanschaffen.

Inschrijven voor deelname aan één van de afstanden kan via de website van de Plantsoenloop.

Deel dit artikel: