Gewonde bij woningoverval Papengang, daders voortvluchtig

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

In een woning aan de Papengang in de binnenstad van Groningen heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een woningoverval plaatsgevonden. Een bewoner is daarbij lichtgewond geraakt.

De overval vond plaats rond 01.40 uur. “Bij de overval zijn drie personen een woning binnengedrongen”, vertelt een politiewoordvoerder. “Zij waren vermoedelijk gewapend met messen. In de woning waren op dat moment twee mensen aanwezig. Eén van hen is lichtgewond geraakt. Van de drie verdachten is nog geen signalement bekend. Wij doen onderzoek wat zich precies heeft afgespeeld.”

Recherche doet onderzoek
Volgens incidentfotograaf Rick ten Cate is de omgeving van de woning afgezet. “Er staan meerdere politievoertuigen. Zojuist is een medewerker van de recherche ter plaatse gekomen. In de woning waar de overval plaats heeft gevonden wordt onderzoek gedaan.”

Getuigen
De politie doet ondertussen een beroep op mensen die wellicht meer informatie hebben. “Heb je iets verdachts gezien in de Papengang, ben je getuige geweest van de overval of heb je wellicht camerabeelden gemaakt, meld je dan bij ons. Dit kan op 0900 88 44. Je kunt ook anoniem contact met ons opnemen via 0800 – 7000.”

Later meer.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl