Overtuigende zeges Stadspark, Helpman en GVAV

sport
Foto Andor Heij. Complex vv Helpman

In de eerste klasse F van het zondagvoetbal won SC Stadspark overtuigend van FVC. Een klasse lager verdedigde Helpman de koppositie met verve door de derby tegen FC Lewenborg te winnen.

Stadspark walste thuis over het Leeuwarder FVC heen. Na een 2-0 ruststand werd het 6-1. Gert Jan Webers maakte de eerste drie. Michel Boonstra scoorde twee keer en Dolf Nanlohy scoorde tussen beide treffers van Boonstra ook nog. Stadspark blijft tiende. De wedstrijd tussen GOMOS en GRC Groningen werd afgelast.

In 2L won Helpman met 4-1 van FC Lewenborg en blijft eerste. Germanicus en Valthermond volgen op een punt en hebben een wedstrijd minder gespeeld. Lewenborg is elfde. GVAV won de uitwedstrijd tegen Rolder Boys overtuigend: 0-4. GVAV Rapiditas is vierde. De wedstrijd van rode lantaarndrager Gruno tegen ASVB werd afgelast.

Deel dit artikel: