Districtsbeker: PKC’83 door, Oranje Nassau dicht bij uitschakeling

sport
SC Stadspark - The Knickerbockers

Eersteklassers PKC’83 heeft zich dit weekeinde al geplaatst voor de knock-out fase van de noordelijke districtsbeker. PKC won zaterdag ook de tweede wedstrijd in de poule met 4-1 van tweedeklasser Zuidhorn.

GRC Groningen speelde zondag in dezelfde poule met 1-1 gelijk tegen tweedeklasser Helpman. GRC speelt nog tegen PKC en Helpman tegen Zuidhorn, dat is uitgeschakeld.

Eersteklasser SC Stadspark won met 2-1 van tweedeklasser The Knickerbockers. Stefan Lukic scoorde na rust de winnende. Stadspark heeft zes punten uit twee wedstrijden en heeft aan een punt genoeg in de laatste wedstrijd tegen Kollum. TKB is nog puntloos. FC Lewenborg won met 3-2 van Kollum. Beide clubs hebben drie punten. TKB en Lewenborg spelen nog tegen elkaar.

Eersteklasser VV Groningen versloeg in Blijham tweedeklasser ASVB met 2-0. VVG speelt in de laatste wedstrijd tegen eersteklasser WVV, dat net als de Groningers vier punten heeft. WVV heeft een beter doelsaldo.

Eersteklasser Oranje Nassau dreigt al uitgeschakeld te worden. ON verloor met 3-2 van Hoogezand dat daarmee door is naar de knock-outfase. ON moet donderdag winnen van Veendam 1894 en hopen dat Gorecht zaterdag van Hoogezand verliest. Zo niet is de tweedeklasser uit Haren met Hoogezand door.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *