AMBER Alert voor vermiste 14-jarige

nieuws

De politie heeft woensdagavond een AMBER Alert laten verspreiden over het vermiste Groningse meisje Emily Meijer. De 14-jarige wordt sinds maandagochtend vermist.

De politie zegt zich grote zorgen over Emily te maken. Vermoed wordt dat ze in het noorden verblijft. De politie heeft op diverse locaties naar haar gezocht. Emily werd maandag voor het laatst gezien toen ze voor haar school uit een taxi stapte. Tegen klasgenootjes zei ze dat ze ging spijbelen.

Het is de derde keer in minder dan twee jaar dat het meisje wordt vermist. Eind 2017 werd ze aangetroffen in het huis van een man in Den Haag. Die had haar misbruikt. Ruim een jaar geleden verdween ze uit een behandelcentrum in Leeuwarden.

Emily heeft lang sluik bruin haar met licht geverfde lokken. Ze heeft getekende wenkbrauwen, donkere ogen en is 1.60 meter lang. Toen ze verdween droeg ze een zwarte winterjas, een spijkerbroek, een zwart strak shirt en witte sportschoenen. Ze had een klein tasje bij zich.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *