Afrit Kempkensberg vier nachten afgesloten voor bodemonderzoek

nieuws
Foto: Aanpak Ring Zuid

De Kempkensberg is deze week vier nachten afgesloten voor verkeer vanaf de Helperzoom richting de Hereweg. Combinatie Herepoort voert in deze nachten, tussen 21.00 en 06.00 uur, bodemonderzoek uit voor de verankering van damwanden.

De afsluiting is in de nachten van dinsdag 9 april, woensdag 10 april, donderdag 11 april en vrijdag 12 april  en alleen in de rijrichting vanaf de Helperzoom. Het verkeer vanaf de Hereweg kan wel gewoon naar de Helperzoom doorrijden. Ook op maandag 15 april en dinsdag 16 april overdag wordt er bodemonderzoek uitgevoerd bij de Kempkensberg. Het verkeer kan dan wel gewoon doorrijden.

Het bodemonderzoek is nodig om de verdiepte bouwkuip van de nieuwe zuidelijke ringweg aan te kunnen leggen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *