NS: “Maandag geen vroege treinen, start dienstregeling vanaf 07.06 uur”

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Er rijden maandagochtend geen vroege treinen in het hele land. Dat heeft de NS zondagavond besloten naar aanleiding van de stakingsactie voor een beter pensioen.

Dit betekent dat NS-treinen die normaal tussen aanvang dienstregeling en 07.06 uur vanaf Groningen vertrekken niet zullen rijden. Het vervoersbedrijf heeft dit besloten naar aanleiding van de omvang van de stakingsactie. “Deze omvang is zo groot dat het voor het opstarten van de dienstregeling beter is als de stakingsactie is afgelopen”, laat een woordvoerder van de NS weten. “Op die manier kunnen we ook duidelijkheid bieden aan onze reizigers.”

Ondanks deze maatregel verwacht de NS dat de stakingsactie ook de rest van de dag voor problemen zal zorgen. Reizigers die na 07.06 uur van plan zijn om een treinreis te gaan maken wordt geadviseerd de reisinformatie en de NS-app goed in de gaten te houden.

Arriva
De stakingsactie geldt niet voor de treinen van Arriva in het Noorden. Deze treinen zullen gewoon volgens de dienstregeling rijden.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *