1E: Periodetitel Oranje Nassau, PKC’83 vergeet te winnen

Oranje Nassau verzekerde zich zaterdagmiddag van promotiewedstrijden naar de hoofdklasse door de tweede periodetitel in de eerste klasse E te winnen.

In Harlingen droogde ON Zeerobben met 6-1 af. Ruendel Martina scoorde twee keer. Ruud Grol, Jermo Verbeek, David Voigt en Matthijs Lindemulder maakten de overige treffers. ON staat tweede achter HZVV.

PKC’83

PKC’83 speelde thuis met 0-0 gelijk tegen Bedum. Het was geen saaie 0-0, want PKC kreeg veel kansen. Koen Hateboer, Brian Inge, Sip Jaap Bos en Jordy van Rijszen mikten net steeds naast of over het doel van Bedum. PKC doelman Ben Meedendorp had zo weinig te doen dat hij niet alleen zijn doel, maar ook zijn witte tenue smetteloos schoon hield.

“Ik heb twee of drie terugspeelballen gehad en verder was het een rustige middag”, aldus Meedendorp die vond dat PKC had moeten winnen. “Het had 3, 4-0 voor ons moeten zijn. We hadden gewoon botte pech, maar ik vind dat we wel goed hebben gespeeld.” PKC zakte naar de zesde plek.

VV Groningen

VV Groningen won in en tegen Noordscheschut met 2-1. Tim van der Molen en Martin Kamstra scoorden voor VVG. VVG klom over de Drenten heen en is zevende.

Gorecht

Gorecht zakte naar de voorlaatste plaats. In Haren won koploper HZVV met 3-0. Romano Djababoe scoorde twee keer voor de ploeg uit Hoogeveen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *