Angstige hond laat zich al weken niet vangen

nieuws

Sinds enkele weken loopt er in de omgeving van Paterswolde een zeer angstige zwarte half-langharige hond rond. Hij laat zich niet vangen.

Josje Buis meldt: ‘Omgeving: Kluivingsbos/Schelfhorst maar recent ook Industrieweg en de ijsbaan en hij lijkt nu richting Haren te gaan. Samen met “waar is onze Angel” en de dierenambulance Groningen proberen wij de hond te lokken naar een vangkooi die in de omgeving Schelfhorst/Kluivingsbos staat. Deze kooi wordt om de  twee uur gecontroleerd. Ons verzoek is in de omgeving de rust te bewaren en uw hond aangelijnd te houden om te voorkomen dat hij in de kooi terecht komt.’

‘De hond is zo extreem angstig dat hij juist weg zal rennen als u de hond wilt benaderen, het is al vele keren geprobeerd. Mocht u deze hond zien of weet u van wie hij is, wilt u dan contact opnemen met Roos van “Waar is Onze Angel”? Tel: +31 6 27898379. Een whatsapp bericht sturen kan ook natuurlijk. Een duidelijke foto van de hond is niet te maken omdat hij/zij razendsnel is.’

Deel dit artikel: