1E: Winst Oranje Nassau en PKC’83, nederlaag VVG

In de eerste klasse E van het zaterdagvoetbal wonnen Oranje Nassau en PKC’83 hun wedstrijden vanmiddag overtuigend. VV Groningen verloor en Gorecht pakte een punt.

Oranje Nassau won in en tegen Bedum met 3-0. Frederik Specken, David Voigt en Rhobin Brander scoorden. ON blijft tweede achter HZVV.

PKC’83 won thuis met 4-2 van Zeerobben en is vierde. Bryan Inge scoorde twee keer. Koen Hateboer en Jivan Vroom maakten de andere Groninger treffers.

VV Groningen verloor in Friesland met 2-0 van Balk. Die stand was bij de rust al bereikt. VVG zakte naar de zevende plek.

Gorecht pakte thuis een punt tegen Olde Veste 54. Het werd 1-1. Hein van Marrum opende de score voor Gorecht. Na rust dongen de bezoekers uit Steenwijk aan en viel de gelijkmaker. Gorecht klom naar de dertiende en voorlaatste positie.