Drie tieners mishandelen man op fietspad

nieuws

Dinsdagavond rond half acht is een man mishandeld door drie tieners op het fietspad tussen de Antillenstraat en de Korreweg.

Een 22- en een 23-jarige man reden over het fietspad vanaf de Antillenstraat toen zij aangesproken werden door drie jonge jongens. Nadat de mannen de huid vol gescholden hadden gekregen werden zij ingesloten door de jongens en werd de 22-jarige man mishandeld. De mannen hebben zich los kunnen trekken en vluchtten. De jongens zijn weggefietst in de richting van de Korreweg.

Signalement dader 1: 13/14 jaar, blank/licht getint, rode jas, 165 m, kort donkerbruin haar.
Signalement dader 2: 12 jaar, 160 m, zwart kort haar, zwart/witte jas, grijze joggingbroek met zwarte letters op de rechterpijp.
Signalement dader 3: 10/11 jaar, 145 m, lichter haar dan dader 1&2, grijs/zwarte jas.

Heb je wat gezien of herken je de kleding en/of dit signalement? Bel dan 0900-8844. Of MMA 0800-7000.

Deel dit artikel:

  1. Als twintiger tief je – na waarschuwde – dit soort heftige kabouters toch het nabijgelegen kanaal in?

   Als ik het zorgwekkende gebrek aan weerbaarheid van Nederlandse mannen aankaart bij de mensen met wie ik om ga (bijna allemaal door academische achtergrond verblijvend in rijke bubbels), vind men mij snel al weer op onheilsprofeet-tour gaan. Maar het is echt iets om als zorgelijk te zien. Mensen denken dat de politie wel alles oplost/voorkomt. Tot ze zoiets absurds als dit meemaken.

   Man up peoples. Zorg dat je jouw fietsketting binnen no time als wapen in kunt zetten als je op een “onveilige” plek fietst.

 1. Mja dit krijg je met de rubberen stoeptegel generatie die denken dat de problemen op te lossen zijn met een debat en dat alles vanzelf goed komt door gratis geld weg te geven.

  Het helpt natuurlijk ook niet om diensten en goederen af te nemen bij deze lichtgetintiers zoals drugs (ja ook wiet), sex en gestolen waar. Daarmee houdt je hun criminele gedrag in stand.

  1. Deels met je eens.

   Is het de schuld van de Rubberen Stoeptegel Generatie dat ze zich niet tegen primitievelingen kunnen verweren, of komt dat door de opvoeding en/of feminisering van het Westen? Had ik kinderen gehad, dan had ik ze gestimuleerd om naast leuke (team)sport ook op judo, taekwondo of iets dergelijks te gaan.

   Drie jonge anti-socialen (uit signalement blijkt overigens om zeker twee blanken te gaan) bereik je inderdaad niet met een gesprek. Moeten op andere wijze tot rede gebracht worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *