Stadjer opgepakt voor vernielingen in Breda

Op de Ginnekenmarkt in Breda zijn maandagochtend vroeg een 19-jarige man uit Groningen en drie leeftijdgenoten uit Ulvenhout, Oosterhout en Breda aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Het viertal zou betrokken zijn geweest bij het vernielen van terrastafels, stoelen en plantenbakken. Agenten kregen een melding van de vernielingen. De dienders zagen ter plaatse de vier mannen staan tussen het terrasmeubilair. Diverse stoelen lagen verspreid over straat, plantenbakken waren vernield en enkele tafels waren zwaar beschadigd.

Een van de omwonenden vertelde dat zij wakker werd van de herrie en zag dat de vier jongemannen vernielingen pleegden. Zij maakten volgens haar deel uit van een grotere groep die eerder op de avond al heel luidruchtig en vervelend was.

Deel dit artikel: