Jumbo: “Waterijs uitverkocht, maar in ons magazine een beschrijving hoe je zelf ijs maakt”

nieuws

Het ijs is niet aan te slepen op deze warme vrijdag. Sterker nog, bij de Jumbo aan de Wilhelminakade zijn ze door hun voorraad heen.

Klanten die naar de afdeling lopen waar de vriezers staan zien vooral lege schappen. “Waterijs smaakt extra lekker als het heet is “, staat op een papiertje te lezen dat opgeplakt is. “Dat dachten veel anderen ook. Daarom is de beschikbaarheid van waterijs op veel plekken in Nederland momenteel beperkt. Geen nood: we doen ons best om de voorraad zo snel mogelijk aan te vullen.”

De Jumbo komt overigens met een creatieve oplossing. Mensen die namelijk echt niet kunnen wachten tot er weer voorraad is kunnen het Jumbo-magazine meenemen. Op pagina tachtig staat een beschrijving hoe je thuis zelf het lekkerste ijs kunt maken. Voor de minder creatievelingen is er in de winkel ook schepijs te koop. “Dat is net zo lekker en verkoelend.”

Deel dit artikel: