Topjaar voor Donar met 118 duizend toeschouwers

nieuws
Foto: Gerrie van der Boom FotoKlick Fotografie

Het afgelopen seizoen heeft voor basketbalclub Donar veel goeds opgeleverd. Dat blijkt uit een bericht van het bestuur van de landskampioen.

Er werden in totaal ruim zeventig wedstrijden gespeeld en er kwamen meer dan 118.000 toeschouwers. Voor het eerst in de geschiedenis trok Donar in de Europese wedstrijden meer bezoekers dan in de competitie. Om verder te kunnen groeien hoopt het bestuur op een nieuwe Topsporthal. Daar wordt achter de schermen druk aan gewerkt.

Financieel is de club gezond zoals blijkt uit de onlangs vastgestelde Jaarrekening. Het vorige boekjaar werd afgesloten met een positief resultaat van 40 duizend euro en de verwachting voor dit jaar is ook positief.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is zo goed als rond en de voorverkoop van seizoenkaarten loopt als een trein: er zijn er inmiddels 1648 van verkocht.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *