Studenten Noorderpoort organiseren diners voor goede doel

nieuws

Studenten van de opleiding Gastvrijheid & Toerisme van Noorderpoort hebben vorige week 3.000 euro opgehaald voor het goede doel. Ze organiseerden twee benefietdiners voor de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

De bereiding van het viergangen diner en de bediening werden verzorgd door eerstejaars studenten van de opleidingen tot kok en gastheer/gastvrouw. Zij werden daarbij geholpen door een aantal derdejaars studenten van de Hotelschool. Tijdens het diner werd ook een veiling gehouden. Producten voor zowel de veiling als het diner werden door diverse bedrijven en organisaties kosteloos ter beschikking gesteld.

De Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis wil het ziekenhuisverblijf van kinderen aangenamer maken door in te springen op hun behoeften en die van hun ouders.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *