Paterswoldseweg tot 20 april afgesloten

nieuws
Foto: Andor Heij

De Paterswoldseweg is tot 20 april (deels) afgesloten voor het verkeer. Door werkzaamheden zijn onder andere de Parkweg en spoorwegovergang dicht.

Tot 20 april is een deel van het fietspad langs de Paterswoldseweg gestremd. Fietsers vanuit de stad richting het zuiden, worden omgeleid. Fietsers vanuit het zuiden richting de stad hebben geen last van de stremming.

Daarnaast is van 6 tot 9 april een gedeelte van de Paterswoldseweg, ter hoogte van de spoorwegovergang, in beide richtingen gestremd voor de overige weggebruikers. Er vinden dan werkzaamheden plaats aan kabels en leidingen. Het verkeer wordt omgeleid via het Emmaviaduct.

Tussen 13 en 16 april wordt een klein gedeelte van de Paterswoldseweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer in zuidelijke richting. Het verkeer kan om de werkzaamheden heen rijden en hoeft geen omleiding te volgen. De snelheidslimiet wordt verlaagd naar 30 km/u.

Op GroningenBereikbaar.nl is een plattegrond met de werkzaamheden te vinden.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *