Eikenlaan week gestremd door werk aan fietsoversteek

nieuws

De fietsoversteek bij de kruising Eikenlaan/Wilgenpad wordt van maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei aangepakt. De middenberm wordt verbeterd. Tijdens de werkzaamheden is de Eikenlaan gestremd.

Ook wordt de aansluiting van het fietspad parallel aan de Eikenlaan op het fietspad door Park Selwerd breder. Verder wordt de laatste verlichtingsmast geplaatst. De voorrangsregeling blijft gelijk: automobilisten hebben er voorrang op fietsers.

Alle verkeer wordt omgeleid. Op de bushaltes langs de Eikenlaan komt een verwijzing naar de dichtstbijzijnde halte.

Deel dit artikel:

  1. Het voorstel, mede voortgekomen uit de expertise van inwoners welke dit, ook op dit forum hardop geopperd hebben, wordt nu dan daadwerkelijk uitgevoerd. Het (b)lijkt ook hier weer dat de ervaring uit de praktijk van verkeersdeelnemers meer waard is gebleken dan de theoretische wereld van de politiek en haar “kundigheid”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *