Be Quick dik onderuit na dramatische eerste minuten

sport
foto: Rice and Danielle / Flickr.com

De bezoekers van het duel HBS – Be Quick 1887 die net even te laat met een biertje of een bak koffie uit de kantine kwamen, moeten vol ongeloof naar het scorebord hebben gekeken. De Hagenaars stonden na 4 minuten al met 3-0 voor.

Dat had alles te maken met de slappe start van de Groningers. Na dik 20 seconden lag de bal al in het net, door een goal van ex-prof Mike de Geer. Kort daarna knalde Bram Ros de bal van zo’n dertig meter afstand over de uitgelopen Be Quick-doelman heen. Na 4 minuten zorgde Ruben Schaken (eveneens een voormalige prof) voor 3-0 en toen werden de Groningers pas wakker.

Thomas Careman maakte er kort voor rust 3-1 van, maar vervolgens was de koek op en zorgden Mike de Geer en opnieuw Ruben Schaken voor de 5-1 eindstand. De nederlaag had voor Be Quick nog veel groter kunnen uitvallen.

Be Quick 1887 blijft voorlaatste in de Derde Divisie op zondag, met 23 punten uit 28 duels. De Meen is hekkensluiter met evenveel punten. Jong De Graafschap en Quick’20 hebben 3 punten meer.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *