Oranje Nassau en PKC’83 winnen, weer verlies VV Groningen

sport
Foto: Andor Heij

In de eerste klasse E van het zaterdagvoetbal wonnen Oranje Nassau en PKC’83 hun wedstrijden. VV Groningen ging nipt onderuit.  

Oranje Nassau versloeg thuis Zeerobben met 4-1. ON kwam op voorsprong na een eigen doelpunt van Zeerobben, dat daarna gelijk maakte. Via Michel Koopman, Ruud Grol en Niels Stenekes won ON, dat naar de vierde plek klom.

PKC’83 steeg naar de zevende plaats door een 1-0 overwinning in en tegen Balk. Voor de pauze caramboleerde een bal via de paal en het been van Balk speler Ivar Klijnsma in het doel. Balk drong daarna aan, maar PKC doelman Ben Meedendorp liet zich niet passeren.

VV Groningen blijft laatste door een 3-2 nederlaag tegen de nummer twee Drachtster Boys. Voor VVG opende Tim van der Molen na rust in Drachten nog wel de score, maar daarna ging het mis. Het tweede doelpunt van VVG kwam van Ifeayi Gorissen. Doordat naaste concurrent Winsum met 3-0 won van VEV’67 is de situatie voor VVG nog slechter geworden.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *