Donar speelt op 6 maart Europees in Martiniplaza

sport
foto: Gerrie van der Boom - FotoKlick Fotografie

Het thuisduel in de FIBA Europe League van Donar in Martiniplaza tegen het Roemeense U-BT Cluj-Napoca wordt gespeeld op dinsdag 6 maart. De aanvang is om 19:00 uur vanwege een rechtstreekse uitzending door Ziggo Sport.

De wedstrijd is verplaatst omdat Martiniplaza op woensdag 14 maart niet beschikbaar was. De return is wel op 14 maart in het Polyvalent Center in Cluj-Napoca. Het aanvangstijdstip van die ontmoeting is ook om 19:00 uur (lokale tijd).

De winnaar van deze achtste finale gaat het opnemen tegen de winnaar van het duel Mornar Bar (Montenegro) versus BC Oostende (België).

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *