Oplossing Paddepoel lijkt in zicht

nieuws
winkelcentrum paddepoel

Er lijkt een akkoord te zijn tussen  de Vereniging van Eigenaren en de winkeliers in winkelcentrum Paddepoel. Verschillende ondernemers werden beboet door de VVE omdat zij niet op zondag open gingen.

Op verzoek van de gemeenteraad wordt er bemiddeld  in het conflict. In de Tweede Kamer werden vragen gesteld over de kwestie. Een woordvoerder van de gemeente wil nog geen details geven, maar zegt dat wethouder Joost van Keulen het verdere overleg met bemiddelaar Koos Nauta en de winkeliers  afwacht. Van Keulen liet vorige week aan de verschillende partijen in het conflict weten dat hij voor 1 december een oplossing wilde.

Volgens RTVNoord worden voor met name kleinere winkeliers de mogelijkheden om een ontheffing te krijgen voor de verplichte zondagsopening verruimd.

Deel dit artikel:

  1. De winkeliers moeten zelf kunnen beslissen of ze op zondag open willen of niet . Albert heijn in ziddeburen is ook zondags gesloten .en zo zijn er heel veel winkels niet op zondag open .die worden ook niet verplicht open tegaan .
    .
    Laat het aan hun zelf over .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *