Begraafplaatsen Selwerderhof en Esserveld vanmiddag gesloten

nieuws

De begraafplaatsen Selwerderhof en Esserveld zijn woensdag gesloten vanwege het slechte weer. De leiding van de twee rustvelden vrezen verwondingen door rondvliegende takken. 

Het KNMI heeft voor de provincie Groningen code oranje afgegeven. Dit houdt in dat er een grote kans op gevaarlijk of extreem weer is. Dit weer kan overlast en letsel veroorzaken. Tevens gelden er in de provincies Friesland en Noord-Holland ook code oranje. De windsnelheid in de drie provincies meer dan 15 meter per seconde, oftewel windkracht 7. Over drie uur zal de windkracht afnemen, het KNMI meldt dat code oranje dan ook niet meer geldt voor Groningen.

Donderdag is de begraafplaats weer open voor haar bezoekers.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *