Groningen elfde op lijst onveilige gemeenten

nieuws

Groningen staat op de elfde plaats van de meest onveilige gemeentes in Nederland. Dat blijkt uit de AD misdaadmeter. Vorig jaar stond Groningen nog achttiende.

Vooral het zakkenrollen nam toe in Groningen. De straatroven, vernielingen, auto-kraken en auto-diefstallen namen af.

Buurgemeente ten Boer staat op de derde plek als meest veilige gemeente. Ook Zuidhorn, Bedum en Winsum staan hoog op de veilige lijst.

Amsterdam is de meest onveilige gemeente gevolgd door Eindhoven en Rotterdam. De meest veilige gemeente is het Twentse Tubbergen

Deel dit artikel:

  1. Dit soort journalistiek is toch om jeuk van te krijgen ? Eigenlijk gaan na de intro maar twee nietszeggende zinnetjes over de stad Groningen. Ik zie dit in meer artikelen van de hand van deze journalist. Prima verder, voor mij heeft deze site afgedaan. Er valt na de kop niks te lezen. Op deze wijze heeft OOG erg weinig toegevoegde waarde.

    1. Op dit moment is een enquête opgestart over Oog. Opgestart door de ambtelijke organisatie van de gemeente Groningen. Oog, waar de grote baas tegenwoordig iemand is met een politiek kleur; Betty de Boer van de VVD. Op basis daarvan, weet je nu dus ongeveer wat voor rol Oog tegenwoordig vervuld. Je kritiek is dan ook volledig terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *