OOG pakt groots uit op ESNS 2017

esns
Foto: Erick Bakker

OOG Radio en TV pakt tijdens Eurosonic Noorderslag flink uit met live uitzendingen op TV, sociale media en radio. De uitzendingen worden gemaakt in het pand van Link050 aan de Oude Ebbingestraat.

Presentator Rein de Vries: “Het is de eerste keer dat verschillende programma’s bij OOG samenwerken tijdens Eurosonic Noorderslag. De organisatie van ESNS heeft ons gevraagd het dit jaar anders te doen dan voorgaande jaren en we werken nu heel goed samen”.

In het pand van Link050 treden tijdens de live uitzendingen bands op uit verschillende landen en iedereen kan de uitzendingen gratis bijwonen.

Hier de reportage die OOG TV maandagavond heeft uitgezonden naar aanleiding van het evenement:

Meer voorbereidingen ESNS 2017

Honderden mensen zijn in de stad druk bezig met het opbouwen van de vele podia die gebruikt worden voor Noorderslag Eurosonic.

“Dit jaar is een aantal nieuwe locaties toegevoegd aan Eurosonic, waaronder de Lutherse Kerk en het terrein op het Ebbingekwartier waar een speciaal voor 3FM gemaakte tent komt te staan”, vertelt Peter Sikkema, festivaldirecteur van Eurosonic Noorderslag.

Ook mensen zonder kaart kunnen naar gratis optredens. Zo is er drie dagen lang live muziek op de Grote markt bij Eurosonic Air. Kraantje Pappie sluit zaterdagmiddag dit festival af.