OOG brengt live radio tijdens Eurosonic Noorderslag

nieuws

OOG is van 11 t/m 14 januari op Eurosonic Noorderslag, met een tijdelijke studio in de binnenstad. Op de openingsavond werd de studio al goed bezocht en op de live stage traden diverse artiesten op.

De tijdelijke studio is ondergebracht bij Link050, aan de Oude Ebbingestraat 55.
Op de eerste avond waren live optredens te zien van Hans Hanneman, Cazz Major en de band Wiebe. Het aanwezige publiek kon gratis naar binnen lopen. Voor de komende dagen is dat ook het geval en kunnen optredens worden verwacht o.a. van Ten Years Today, Roberto Tan, JB Band, Vera’s Charm en de Dudettes.

Daarnaast zijn in de hele binnenstad diverse reporters actief, die live verslag doen in de uitzending. Ook is er een aantal vloggers, die verslag uitbrengen. Deze updates zijn te bekijken op http://oogtv.nl/stadsnieuws/esns.

Crossmediaal

Het is voor het eerst dat OOG Radio en TV crossmediaal uitzendt. Er wordt uitgezonden op OOG Radio, maar ook via een livestream op Facebook en op de OOG site. Daarnaast is er ook een gratis te downloaden OOG op ESNS app, waar nieuws- en vlogupdates verschijnen. Op OOG TV zullen de volgende dag samenvattingen worden getoond.

Ook wordt er voor het eerst gebruik gemaakt van een nieuwe mobiele digitale studio. Deze apparatuur zal in de toekomst ook worden ingezet tijdens andere evenementen in Groningen.