Getuigen mishandeling Kerklaan gezocht

112
Foto uit nieuwsbrief Tuinwijk

De politie is op zoek naar een scooterbestuurder die getuige was van een mishandeling aan de Kerklaan. In de nacht van zondag 17 op maandag 18 april even na 02.00 uur werd daar een 47-jarige Stadjer flink toegetakeld door drie mannen.

De man fietste ter hoogte van het tunneltje langs het drietal. Een van hen schopte hem, waardoor hij ten val kwam. De mannen schopten direct op hem in en eisten zijn telefoon en geld. Omdat hij niets bij zich had bleven ze schoppen tot een scooter passeerde. De bestuurder heeft daarbij iets geroepen en is doorgereden. De daders gingen er toen lopend vandoor, richting Tuinbouwwijk. Het slachtoffer liep meerdere zware kneuzingen op.

Twee van de drie daders zijn blank, rond de 25 jaar en ongeveer 1.78 meter lang. Ze droegen beide een donkere jas en een spijkerbroek. De derde is een licht getinte man van zo’n 20 jaar oud en ongeveer 1.68 lang. Hij droeg een opvallend blauw jasje met logo’s van Nickelson. De politie vraagt de scooterbestuurder contact op te nemen.