KEI-week verwacht zo’n 5300 deelnemers

De organisatie van de KEI-week verwacht zo’n 5300 deelnemers. Over precies een week, op maandag 10 augustus, begint in Groningen de grootste introductieweek voor eerstejaarsstudenten in Nederland.

Voorzitter Steven Fagel is blij dat de invoering van het leenstelsel het aantal inschrijvingen niet heeft beïnvloedt. De organisatie besteedt in 2015 meer aandacht aan de recente ontwikkelingen rondom het leenstelsel en andere maatregelen in het hoger onderwijs. “De KEIweek speelt altijd zoveel mogelijk in op recente maatschappelijke ontwikkelingen,’ zegt Steven Fagel, de voorzitter van het KEI-bestuur. Ook dit jaar is er dus veel aandacht voor het leenstelsel en ook bijvoorbeeld duurzaamheid.”

“We organiseren de KEI-week om studenten op een leuke, feestelijke manier kennis
te laten maken met het studentenleven, alle instanties en organisaties voor
studenten en natuurlijk ook de stad Groningen.” aldus Fagel