Inspraakprocedure Hoornsemeer ‘lachertje’

De bewoners van de Hoornsemeer vinden de inspraakprocedure rond de uitbreiding van het Hoornsemeer richting het Hampshire Hotel een ‘lachertje’.

De inwoners van de wijk zijn het niet eens met de plannen van het hotel. Zij hebben niet het gevoel dat hun stem wordt gehoord door de gemeente. Het Hampshire Hotel wil het Hoornsemeer verder uitgraven, zodat het terras aan het water zal komen te liggen. Omwonenden willen echter dat het een rustig gebied blijft en dat het geen drukke toeristische trekpleister wordt. Ook zouden de plannen slecht zijn voor de dieren die in het gebied leven. Veel groen zal verdwijnen en de doorgang voor de dieren zal worden afgesloten.

Het uitbreidingsplan is ontwikkeld door het Hampshire Hotel zelf. Later is ook de gemeente aangeschoven. Wethouder Roeland van der Schaaf heeft onlangs aan de raad laten weten dat de inspraak prima is verlopen. De bewoners van het Hoornsemeer zien dit echter anders.

Deel dit artikel:
Adverteren?