Wikimedia houdt fotowedstrijd in Stad

nieuws
Joods Monument (Edu Waskowsky, 1969-1976) foto: Wutsje / Wikipedia.nl (CC-BY-SA-3.0)

Wikimedia Nederland, onderdeel van Wikipedia, houdt aanstaande zondag een speciale fotowedstrijd in Groningen. Deelnemers maken een foto van hun favoriete Groninger monument en kunnen deze uploaden op de website van Wikimedia. Deelnemers kunnen vele prijzen winnen.

Aan de wedstrijd mag iedereen met een camera meedoen. Deelnemers mogen zich melden om 13.30 op het Centraal Station. Hier ontvangen zij een lijst met de verschillende monumenten, waarna ieder zelf mag beslissen welke ze op de foto zetten.

De website wil met deze fotowedstrijd zo veel mogelijk mooie foto’s verzamelen van de rijksmonumenten. Op deze manier krijgt iedere gebruiker van bijvoorbeeld Wikipedia een goed overzicht van het culturele erfgoed van Nederland.

Voor meer informatie: wikilovesmonuments.nl/wedstrijd/

Deel dit artikel: