Sterk spelend Be Quick 1887 toch ten onder

Op de wedstrijd Be Quick 1887 - Genemuiden waren 800 toeschouwers afgekomen, foto Andor Heij

Hoofdklasser Be Quick 1887 heeft woensdag met opgeheven hoofd de noordelijke districtsbeker verlaten. Ondanks sterk spel verloren de Groningers thuis in de halve finale met 2-0 van SC Genemuiden uit de topklasse.

Be Quick was voor de pauze beter en kreeg de beste mogelijkheden. Rob van der Leij kreeg twee grote kansen en ook Jorco van Hezel was dichtbij een doelpunt.

Na rust kreeg Genemuiden de eerste goede kans via oud Be Quick spits Willem Lanjouw. Daarna schoot Van der Leij voor Be Quick net voorlangs en Cees Bekker op de paal.  In de laatste zeven minuten waren Martijn Jansen en Anne van der Kolk namens de bezoekers wel effectief.