Magnasco en Bizot naar FC Groningen

FC Groningen heeft donderdag twee nieuwe spelers gepresenteerd. Het gaat om Stefano Magnasco en Marco Bizot.

Stefano Magnasco is een rechtsback die overkomt van Universidad Católica. De 19-jarige Chileen kost FC Groningen circa 480.000 euro. Hij tekent een contract voor drie seizoenen plus de optie voor nog een seizoen.

De andere speler, Marco Bizot, is een 21-jarige doelman. Hij komt over van Ajax, maar werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Cambuur. Bizot kwam ook uit voor Jong Oranje. Hij tekent een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog twee jaar.

Met Magnasco en Bizot zijn er nu zeven nieuwe versterkingen voor de selectie van Robert Maaskant. Eerder trok de FC al Paco van Moorsel, Filip Kostić, Mitchell Schet, Michael de Leeuw en Género Zeefuik aan.