Agenten pakken baldadige jongeren op

Vier twintigers zijn in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden voor verschillende overtredingen in de binnenstad van Groningen.

Politieagenten betrapten in de W.A. Scholtenstraat een twintigjarige man uit Ten Boer op het kapot slaan van een bierflesje. Hij kreeg een bekeuring uitgedeeld. In de Oude Ebbingestraat waren een twintigjarige en een 23-jarige, beide uit Stad, in de weer met een spuitbus. Ze hadden onder andere een deurklink en een bol voorzien van een roze kleur. De agenten kon het duo op heterdaad betrappen en nam de verf in beslag. Tenslotte werd in de Rode Weeshuisstraat een twintigjarige vrouw uit Groningen aangehouden omdat zij stond te springen op een fiets.

De aanhoudingen zijn het resultaat van het project N350. Bewoners van de Korrewegwijk en de Oosterparkwijk klaagden de laatste maanden over veel vernielingen. De politie is er met het project op gebrand om deze vernielingen hard aan te pakken.

Deel dit artikel: