Scooter in lichterlaaie op Hoornsepad, personen weggerend

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Op het Hoornsepad is zaterdagmiddag een scooter door brand verwoest. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

De melding van de brand kwam rond 16.45 uur binnen, waarop een tankautospuit naar de locatie werd gestuurd. “Het gaat om een scooter met een benzinetank”, vertelt Ten Cate. “Het voertuig staat in lichterlaaie op een achterafpaadje. De brandweer kan hier moeilijk komen. Met een brandblusser zijn brandweerlieden hier lopend naar toe gekomen om het vuur onder controle te krijgen.”

De politie is direct een onderzoek gestart. “Wat opvalt is dat het voertuig geen kenteken heeft. Wel is er een chassisnummer. Omstanders vertellen dat kort na de brand een aantal personen is weggerend.”

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl