Ernstig ongeluk op Hoendiep in Hoogkerk: auto botst achterop bietenwagen

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Op het Hoendiep in Hoogkerk heeft woensdagavond een zware aanrijding plaatsgevonden, waarbij een auto achterop een bietenwagen is gereden. Daarbij raakte de inzittende, een 67-jarige man, van de personenauto ernstig gewond.

De botsing vond rond 20.00 uur plaats bij de rotonde met de Johan van Zwedenlaan. Volgens aanwezigen gaat het om een ernstig ongeluk. De betrokken personenauto raakte zwaar beschadigd. Naast een ambulance kwamen ook de politie en de brandweer ter plaatse om te assisteren.

Een inzittende van de personenauto is met grote spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

De toedracht van het ongeluk is (nog) niet bekend. De Forensische Opsporing Verkeer van de politie is aanwezig om de oorzaak te achterhalen. Het Hoendiep werd tijdelijk afgesloten.