Auto klemgereden na achtervolging, twee aanhoudingen

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

De politie heeft woensdag aan het einde van de middag twee personen aangehouden na een achtervolging. Dat meldt de politie op sociale media.

Agenten kregen de automobilist bij Hoogkerk in het vizier vanwege gevaarlijk rijgedrag. Daarop werd een stopteken gegeven, maar daar werd door de bestuurder geen gehoor aan gegeven. Er volgde een achtervolging. Op de westelijke ringweg, ter hoogte van Martiniplaza, kon de auto worden klemgereden. “De automobilist heeft daarbij meerdere auto’s geramd”, vertelt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl. “Zeker drie auto’s moesten worden afgesleept.”

Agenten hebben twee personen aangehouden. Het is onbekend waarom de automobilist er vandoor ging. De politie doet onderzoek.