Wel Arriva treinen in Groningen en Friesland

nieuws
Foto: Mike Weening - Weening Fotografie

De vakbonden hebben voor vandaag (donderdag) stakingen aangekondigd in het regionale openbaar vervoer. Dat heeft gevolgen voor de dienstregeling van Arriva in alle regio’s. Ook een groot deel van het streekvervoer van Qbuzz rijdt niet.

In het Noorden rijdt het treinvervangend vervoer tussen Groningen en Leer wel; en in Limburg rijdt wel het treinvervangend vervoer tussen Maastricht en Heerlen. De treinen van Arriva in Achterhoek Rivierenland, op de Vechtdallijnen en Limburg rijden niet. De impact van de staking van de vakbonden op de busdienstregeling van deze dag wordt voor alle Arriva regio’s later in de ochtend duidelijk.

Arriva adviseert reizigers kort voorafgaand aan vertrek de reisplanner te checken. Dat geldt ook voor mensen die de bus willen pakken.