Vermiste Stadjer (62) dood aangetroffen; misdrijf uitgesloten

nieuws
Foto via Politie.nl

De vermiste 62-jarige Lucas Brink is dinsdagmiddag overleden aangetroffen in Groningen. Dat maakte de politie dinsdagmiddag bekend.

Volgens de politie is het stoffelijk overschot van Brink dinsdagmiddag gevonden. Over de precieze plek waar het lichaam werd aangetroffen en onder welke omstandigheden dat is gebeurd, wil de politie niets kwijt. Wel laat de politie weten dat een misdrijf wordt uitgesloten.

Brink werd sinds 1 januari vermist, nadat hij rond het middaguur voor het laatst werd gezien bij de Albert Heijn-supermarkt aan het Gedempte Zuiderdiep.  De politie heeft de foto’s van Brink, die eerder deze week werden verspreid rond de zoektocht naar de Stadjer, inmiddels verwijderd. De dienst vraagt ook aan anderen die deze foto’s hebben gedeeld om deze te verwijderen.